biológia

A tarló bontása ősszel, a nagyobb gyökér- és szármaradványokat hagyó kultúrák után ma már elengedhetetlen
Növényorvosok a termelés, az élelmiszer és a környezet biztonságáért
Európa fejlettebb országaiban fokozatos növekedést mutat a biotermékeket preferálók száma
Ha talajEGÉSZségről beszélünk, akkor először is azt kell nyilvánvalóvá tenni, hogy a talaj egy önálló élő rendszer és a természet törvényei szerint működő EGYség, „ökoszisztéma”.
Egy sokféle ismerettel rendelkező, nagyvárosi polgári családból származó lány a megszokottnál hosszabb útkeresése napjainkban is általános jelenség...
A növények a vegetáció során a szemtermés mellett jelentős mennyiségű zöldtömeget állítanak elő, aminek nyersanyagai a víz, a talajból felvett tápelemek és a levegőből megkötött széndioxid.
A modern élelmiszer-gazdaság, benne a növénytermesztés, az emberi lét fenntartásának alapjait megteremtő nemzetgazdasági ágazat, amely az ember által kevésbé vagy nem befolyásolható környezeti tényezők által jelentősen befolyásolt.
A mezőgazdasági termelés elsődleges célja a gazdálkodók szempontjából a nyereség realizálása, vagyis az input és output pozitív mérlege.
Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 25 éves története alatt a kiállítás szervezői 2001 óta eddig 18-szor hirdették meg az Állattenyésztési Termékdíj pályázatokat.
Halász László egész eddigi életpályája a szorgalmas, kitartó és tudás alapú növényvédős szakirányú munkára épült.
Mi, az AGRO.bio Hungary – magyar tulajdonosi háttérrel – 17. éve működünk a hazai és külföldi piacokon.