stratégia

A repcevetőmag-piac dinamikusan változik, évről évre jelentős a genetikai haladás.
A repce termesztése évről évre nagyobb jövedelmet biztosít, és immár többéves átlagban is az egyik legjövedelmezőbb kultúrává vált.
A Lajtamag példája bizonyíték a sors kihívásának kezelésére.
Stratégiai megállapodást kötött a Budapest Bank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
A több éve tapasztalható enyhe telek után 2018 decemberében és idén januárban újra érezhettük a téli hideg hatásait.
Országos Szója Fórum 2018
Nem vonható kétségbe, hogy a magyar agrárium korábbi önmagához képest hosszú évek óta látványosan fejlődik
Hatalmas programkínálattal rendezi meg az idén a Portfolio gazdasági portál kétnapos Agrárszektor Konferenciáját Siófokon. A november 28-29-i eseményen hazai és nemzetközi csúcselőadók nyújtanak tájékoztatást a legaktuálisabb agrárgazdasági témákban.
A velünk élő ösztön és a több-kevesebb eredménnyel belénk plántált üzleti szellem közös mozgatórugója, hogy egészséges ember sikerre törekszik. E szándék független attól, hogy mikor milyen ennek a realitása.
Tárcanyitás Az új kormány beiktatása után a Magyar Közlönyben megjelent az egyes tárcák és azok vezetőinek feladat- és hatásköreit felsoroló...
Összességében nincs oka kételkednie a kormánynak abban, hogy az Európai Bizottság meg akarja védeni a Közös Agrárpolitikát, Magyarország pedig partner lesz ebben.
Januárban teljes erejével csapott le a tél Közép-Európára, és ez alól Magyarország sem volt kivétel...
A magyar sertéságazat jelenlegi helyzetét mutatja, hogy a VHT szerint az elmúlt években mintegy 750 000 élősertést és nagy mennyiségű tőke- és nyesedékhúst hoznak be alapanyagként. A sokat emlegetett [...]