Könnyen átszerelhető RTK-s robotpilóta rendszer – AKCIÓ!

A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kisebb gázolaj-felhasználás érhető el.

UniDrive RTK-s robotpilóta!3 150 000 Ft+áfa helyett 2 950 000 Ft+áfa

UniDrive EGNOS-s robotpilóta! 1 950 000 Ft+áfa helyett 1 850 000 Ft+áfa

‑Univerzális, szinte bármilyen gépre felszerelhető.

‑Egyszerűen, a kormánykerék cseréje nélkül átszerelhető másik gépekre.

‑Választható 0-18 cm (EGNOS) és ±2,5 cm (RTK) pontosság.

‑2 hetes ingyenes próbalehetőség, kötöttségek nélkül.

‑Ajándék egy éves RTK előfizetés, hűségidő nélkül.

‑Komplett robotpilóta rendszer, kijelző terminállal együtt.

‑Egyedi részletfizetési lehetőség, 0% THM.

Vitathatatlan, kézenfekvő előnyök

Az LD-Agro UniDrive automata kormányzás a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzés 5-10% műtrágya, növényvédő szer és vetőmag megtakarítást eredményez. Automata kormányzással a művelőnyomokat is tökéletesen pontosan lehet egymáshoz képest felvenni, hogy a további munkaműveleteknél se keletkezzen átfedés/kihagyás. A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kisebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive robotpilóta rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett.

Szemed a pályán?

Míg a robotpilóta dolgozik, a traktor kezelője a figyelmét az egyéb kezelőszervekre, vagy fontos döntések meghozatalára fordíthatja. A robotpilóta terminál könnyed és logikus kezelhetősége segít lépést tartani a fejlett és modern technológiával. A robotpilóta rendszer az elérhető ±2,5 cm-es pontosságnak köszönhetően bárkiből a gazdaság legjobb és legpontosabb traktorvezetőjét varázsolja. Az automata kormányzás nem csak növeli a hatékonyságot és csökkenti a kezelő fáradságérzetét, a gép kopásait, de egy hosszabbra nyúlt fárasztó munkanap esetén is biztosítja, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső.

Egy robotpilótát több gépen is használhat

Vásároljon UniDrive robotpilóta rendszert az egyik traktorához, és használja ugyanezt a többihez is! Amennyiben Ön rendelkezik egy UniDrive komplett robotpilóta rendszerrel, és például van egy hidraulikus automata kormányzású, SteerReady, azaz automata kormányzásra előkészített traktora, a rendszert azon is használhatja. Így csupán egy átszerelő készletre, egy szabadra állító kódra és egy speciális kábelre van szüksége, hogy a hidraulikus SteerReady traktorán is tudja használni a robotpilóta rendszert. Az UniDrive elektromotort le sem kell szednie a helyéről, csupán az ECU vezérlőt, a GPS vevőt és a terminált kell egyszerűen a másik traktorára percek alatt áthelyeznie.

Az átszerelő készletekkel és az automata kormányzás variálhatóságával kapcsolatban keresse termékszakértő kollégáinkat, hogy a lehető legkedvezőbb összeállítást tudjuk biztosítani a gazdasága számára, függetlenül gazdasága géptípusaitól!

Kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben továbbfejleszthető robotpilóta rendszer

Az LD-Agro robotpilóta rendszert akár több lépésben is be lehet vezetni. Az alábbiakban a két leggyakoribb példa található, amivel az automata kormányzást a leghatékonyabban, több lépésben is be lehet vezetni.

Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, illetve 2018. 03. 30-ig érvényes!

‑WEB: www.agrogazda.hu

‑e-mail: info@agrogazda.hu

‑Tel.: 70/342-3887, 70/618-6220

SZERZŐ:
AGROGAZDA.HU
MÉRŐMŰSZEREK KFT.

Ezeket olvasta már?

A Valtra traktorok negyedik generációja
A finnországi Valtra traktorgyár folyamatos fejlesztések mellett alakítja traktorai kínálatát és műszaki megoldásait.
Bárhova felállítható napelemes kamera rendszer
Szeretne távolról megfigyelni olyan területeteket, ahol se áramforrás, se internet nem áll rendelkezésre?
Lemken Rubin 10 új generációs rövidtárcsacsalád
A Rubin 10 elnyerte az „Év gépe 2019” címet a párizsi SIMA kiállításon.
A gyermekeket ünnepeljük ma!
Boldog gyereknapot kíván a MezőHír szaklap szerkesztősége!