permetezés

Új hatóanyagok és aktuális tanácsok a zöldség, gyümölcs, szőlő, dísznövények védelméhez.
Időeltolódással jelentkeznek a káros hatások a nem megfelelő növényvédelmi munkáknál.
A Kleber® egy cellulóz alapú becőragasztó, amely a repcében megakadályozza a becő felnyílását és a magok kipergését.
A gyümölcsültetvények olyan beruházások, amelyek sikerességét a károsítók elleni védekezés döntően befolyásolja.
Fozát® 480 és Flumite® 200 – az Agro-Chemie kínálatából.
A szükséghelyzeti engedéllyel rendelkező Flumite® 200 atkaölő szer április 1-től, 4 hónapon át lesz megvásárolható.
A biostimulátorok sikeres használatához a repcetermesztésben elengedhetetlen a gyakorlati tapasztalatok ismerete.
Magazinunk tizedik évfolyamába lépett, és olvasói – a különszámokkal együtt – már a 28. számot lapozhatják.
Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2019, a Szántóföldi kultúrák, valamint a Szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelme 2019 is.
A már jól ismert Nufarmer magazin tematikus számában a repcére koncentrálunk, amelynek termesztése ugyan tartogat kihívásokat, de a technológia követésével magas bevételre tehetnek szert a termelők.
Biztos lehet a hatékonyságukban: közös erővel a repce – és a méhek – védelmében.
Biztos sokakkal előfordult már, hogy megfigyelésre, előrejelzésre alapozva időzítették a védekezést, amihez a „nagyágyúk” közül választottak készítményt, mégsem voltak maradéktalanul elégedettek az eredménnyel.
Mottó: A legkorszerűbb permetezőgéppel és a legjobb növényvédő szer alkalmazásával végzett permetezés is lehet sikertelen, ha nem megfelelő fúvókát alkalmaznak.
A repce termesztéstechnológiája az elmúlt évtizedben nagy változásokon esett át, azaz a repce az egyik legintenzívebb növénnyé vált.
Hazánk időjárása – főként a csapadék eloszlását figyelembe véve – egyre kiszámíthatatlanabb, ezért a tavaszi vetésű növényeink kelése és gyomosodása is gyakran heterogén
A Hardi gépei és megoldásai eleget tesznek a legszigorúbb jogszabályi követelményeknek is, miközben a termelők számára a felhasznált növényvédő szerek maximális hasznosulását igyekeznek biztosítani.
Ami a Horsch-fejlesztéseket még jellemzi, amint azt már sokan ismerik, hogy az új gépek mindig nagy munkaszélességekben és a legmodernebb felszereltségekkel jönnek ki...
Az Agromehanika Kft. az Agroplanta Kft.-vel közösen rendezte meg Algyőn a MagGrow mágneses szántóföldi permetezőrendszer első hazai bemutatóját, amely az elmúlt év leginnovatívabb permetezéstechnológia díját vehette át. [...]
A fenoxiherbicidek elsősorban a magról kelő és évelő kétszikű gyomnövények elpusztítására alkalmasak. [...]
Letölthetők a Nufarm idei kiadványai, melyek a növényvédelmi gyakorlat során felmerülő kérdések megválaszolásához nyújtanak segítséget Önnek. A kalászosok, a kukorica, a repce és a napraforgó, a borsó, valamint a szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelmét összefoglaló kiadványok [...]