fbpx

Szálastakarmány-kezelő gépek skandináv minőséggel!

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 07.

Szálastakarmány-kezelő gépek skandináv minőséggel!

RENDKÉPZŐK:

ELHO V-Twin 600, V-Twin 750, V-Twin 950

Extra minőségű takarmány, jelentős költségmegtakarítás mellett! A minőségi szálastakarmány-előállításához alapvetően hozzátartozik a tiszta és fertőzésmentes rend létrehozása.

Az ELHO több évtizedes tapasztalatai alapján gyártja forgókosaras rendszerű rendkezelőit, amelyek a legbiztonságosabb megoldást nyújtják ehhez. A kosarakon elhelyezett, hidromotorral meghajtott sodróujjak forgó-haladó mozgásuk közben folyamatosan és ismétlődően feldobják a terményt, ami hatékonyan segít a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani. A feldobó mozgatásnak köszönhetően a terményben előforduló szennyeződések (kő, föld, trágya) mennyisége minimálisra csökken.

ELHO V-Twin 950 rendképző

Az eredmény egy magas, jól szellőző, gyorsan száradó, szennyeződésmentes rend.

– Az ezekkel a gépekkel kialakított rendben a baktériumfertőzések kialakulásának a veszélye a töredékére csökken a hagyományos rendszerekhez képest.

– Az egyszerű konstrukció eredménye a gépek minimális meghibásodási lehetősége és alkatrészigénye.
– A hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25 l/perc, így kis és közepes teljesítményű traktorokkal is működtethető.

– Betakarításkor az ELHO V-twin 600 a bálázógép maximális kihasználhatóságát teszi lehetővé. Ezt a gépet bármilyen fajtájú takarmánynövény és szalma kíméletes és hatékony kezelésére tervezték. A V-TWIN 600 csatlakoztatható fronthidraulikához, az ELHO vonórúdjával (opció) hátsó 3-ponthoz és Euro-szerszámcsatlakoztatással rendelkező homlokrakodókhoz (opció) is.

– A gépet frontra csatlakoztatva egy menetben elvégezhető a rendek összesítése és bálázása, amivel időt takaríthat meg, és jelentősen csökkentheti a költségeket és a talaj terhelését.

– A kosarak hidraulikusan hajtottak, fordulatuk fokozatmentesen állítható, így bármilyen fajtájú takarmánynövény rendre rakása elvégezhető anélkül, hogy az érzékenyebb növényi részek sérülnének vagy leverődnének. A gumiágyas, bevonatos sodróujjak kíméletes munkavégzést biztosítanak.

Összefoglalva, az előnyök a következők:

 – jól szellőző, könnyen bálázható, szennyeződésmentes rend;

– a baktériumfertőzés esélye minimális;

– egyszerű, erős, megbízható konstrukció;

– könnyű kezelhetőség;

– hidromotoros hajtás – olajigény 25 l/perc;

– minimális szervizigény.

RENDFORGATÓK:

ELHO TR 220/TR 300

A TR sorozat gépei alkalmasak rend forgatására, terítésére, átrakására és összesítésére. A nagy átmérőjű és áteresztőképességű rotor jól szellőző, magas, gyorsan száradó, jól bálázható rendet képez. A rotorokon elhelyezett sodróujjak forgó mozgásuk közben folyamatosan és ismétlődően feldobják a terményt, ami hatékonyan segít a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani.

A kettős rugósujjak huzallal biztosítottak, így törés esetén sem kerülnek a terménybe. A feldobó mozgatásnak köszönhetően a terményben előforduló szennyeződések (kő, föld, trágya) mennyisége minimálisra lecsökken.

ELHO TR-220 rendszellőztető

A TR 220 gép rendösszesítő oldalkidobóval – SideFlow – szerelhető

Az eredmény egy magas, jól szellőző, gyorsan száradó, szennyeződésmentes rend.

Nagy László +36307050687
[email protected]

Tatár Kálmán +36309926830
[email protected]

Web: http://www.gravetti.hu