fbpx

Olcsóbban is lehet hatékonyan! Még megrendelhetők kukorica-gyomirtócsomagok

Írta: - 2024 május 10. -Hirdetés

Tudjuk, hogy idén komoly gazdasági nehézségekkel küzdenek a növénytermesztők és a költséghatékony megoldásokat keresik a növényvédelem területén is. A termelői igények hívták életre az új kukorica-gyomirtási megoldást, mely magas hatékonyság megtartása mellett alacsonyabb költségszinten elérhető.

Gyommentes kukoricaállomány költségtakarékosan

Védekezzen egy menetben az összes jelentős gyom ellen, és igazítsa a gyomokhoz a gyomirtásra rendelkezésre álló időszakot a kukorica 3-5 leveles állapotában!

5 hektáros, költségtakarékos kukorica-gyomirtási technológia: valódi posztemergens gyomirtókombináció tartamhatással, összhangban a kukorica és a termelők igényeivel.

Diniro® Plus gyomirtószercsomag összetevői:

2,4 kg Diniro® gyomirtó szer + 5 l Successor® TX + 1 l Trend® 90

Ajánlott dózis:

0,48 kg/ha Diniro® + 1 l Successor® TX + 0,1% Trend® 90

Terbutilazin-mentes, költségtakarékos kereskedelmi csomag: a gyomviszonyok és Ön döntik el, hogy a csomagban található gyomirtó szereket milyen kombinációban használja fel az engedélyezett dózisok erejéig.

Diniro® Eco Flex gyomirtószercsomag összetevői:

2,4 kg Diniro® gyomirtó szer + 5 l Successor® 600 + 1 l Trend® 90

Aki a prémium megoldásokat keresi, annak sem kell messzire mennie! A szezon végéig gyommentes állományt biztosító lehetőségek között továbbra is elérhetők a Diniro®Flex és Diniro® Gold kukorica-gyomirtási technológiák.

Az FMC-Agro csomagajánlatait keresse az FMC kereskedelmi partnereinél! Szakmai kérdésekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az FMC területi képviselő kollegáival!

Ez a cikk is érdekelheti:FMC: Szakmai beszélgetés a gyümölcsösök védelméről.

FMC