fbpx

A Béker-Váz Kft. töretlenül tesz eleget megbízóinak

Írta: Szerkesztőség - 2020 október 04.

Sokan már leéltek jó néhány évtizedet, de most egy teljesen új élethelyzetet tapasztalnak meg, amely minden ember életét érinti. Mert bár a kimenetelét és veszélyességét illetően megoszlanak a vélemények, ám a vírushelyzetben hozott szabályokhoz kisebb-nagyobb mértékben mindenkinek alkalmazkodnia kell.

A háztartásokban is átcsoportosítottunk, megszorítottunk, átrendeztünk, innen elvettünk, oda áttettünk. Nem történt ez másképp a mezőgazdaság esetében sem. A csarnoképítések szükségessége háttérbe szorult, elsősorban a föld megművelése lett a legfontosabb, minden pénzt ide kellett átcsoportosítani és tartalékolni. Legyen termék, termés, mert ebben térül meg a befektetett összeg, és élelmiszerre mindig szükség van. Az élelmiszeripari üzemek ennek megfelelően működtek is tovább, kicsit másabb stratégiákkal. A termőföld meghálálta a művelését, és terem. A terményt pedig el kell helyezni, mert akár egy újabb hullám is közelíthet, de az állatállománynak akkor is ennie kell majd, megfelelő takarmányokat kell nekik biztosítani. Hirtelen főként az élelmiszerekre koncentráltunk az otthoni háztartásokban is. Megváltoztak a prioritások, átértékelődtek a dolgok, másképp láttuk, mi fontos és mi nem. A kenyérsütésre használható lisztet kerestük, miközben régen vettünk lisztet. Betettük valahová, de most megnéztük: ott biztos jó helyen van, nem lesz semmi baja?

 


Most elindult az élet, hogy építhessünk

 

Mert abból kell főznünk, ami van, abból és azzal kell gazdálkodnunk, ami van, de ehhez: óvnunk és értékelnünk kell, amink van!

Az élelmiszeripar működéséhez megfelelő nyersanyagokra van szükség, legyen ez növényi vagy állati eredetű alapanyag, ehhez pedig nagy értékű, minden előírást és igényt kielégítő gépekre, technológiákra. Az első hullámból fellélegezve hirtelen megnőtt a kereslet a terménytárolók, géptárolók építésére, hogy a gazdálkodók elraktározhassák a terményeket, beállhassanak a gépekkel, megvédjék értékeiket a jelenlegi szélsőséges időjárási tényezőktől. Sokan a technológiáik és az állatállományaik védelme érdekében a tetőszerkezetek átvizsgálását is kérik. Megtartják az eredeti falazott épületeiket, de a tetőt kicserélik, felújítják, korszerűsítik. Kelet-Magyarországon jelenleg már meglévő épületek palahéjazatú és faszerkezetű tetőit cseréljük acélszerkezetre és lemezburkolatra. Több évtizeden keresztül óvja majd meg ezzel a beruházással a gazdálkodó a betelepített állatállományát és technológiáját. Most elindult az élet, hogy építhessünk, hogy megjavítsunk, felújítsunk, hogy adott esetben majd ne jelentsen gondot egy raktározási, tartalékolási, kivárási stratégia. Hiába akarunk beosztani, beraktározni, ha nincs egy megfelelően zárt hely, ahol ezt biztonságban megtehetjük. A Dunántúlon egyazon telephelyen építünk magtárat, és mellette – teljesen új, korszerű technológia, újonnan csempézett falfelületek és új padlórácsozat megvédésére – a sertésólak tetőszerkezeti és burkolatcseréjét is végezzük.

 


Megnőtt a kereslet a terménytárolók, géptárolók építésére

 

A Béker-Váz Kft. töretlenül tesz eleget megbízóinak, hogy helyszíni felmérésekkel, valamint partnereivel együttműködve a legmegfelelőbb megoldásokat találja meg. A hosszú távú, időtálló befektetésekhez elengedhetetlen a megfelelő szakmai ismeret, a pontos, precíz munkavégzés. Sok éve építünk csarnokokat, főleg mezőgazdasági területeken, tapasztalatainkkal új építéseknél, de meglévő szerkezeteknél is tudjuk, a betöltendő funkcióhoz milyen kialakításokat érdemes megvalósítani. Partnereink megfogalmazzák, mire lenne szükségük, az igényhez igazodó kivitelezés a mi dolgunk. Elégedett, visszatérő ügyfeleink köre nő, mert mindig ez az elsődleges célunk. A használat során, lehet, hogy az épület pontos színét nem említik, de a praktikusságát igen, mert ezt minden nap tapasztalják, érzékelik.

Nálunk közös A CÉL…

Tornyai Gabriella divízióvezető
Mobil: + 36 20 595 31 80
Email: [email protected]

 

SZERZŐ: WWW.BEKERVAZ.HU