fbpx

Control Union: már 100 éve gazdák szolgálatában

Írta: MezőHír-2024/2. lapszám cikke - 2024 február 07. -Hirdetés

A Control Union Hungária Kft. a Royal Peterson Control Union csoport része, amely több mint száz éve van jelen az áruvizsgálati szolgáltatások piacán. A cég mostanra több mint 70 országban, 4000 alkalmazottal rendelkezik. Ezt a fejlődést objektivitásának, függetlenségének, az áruk és a logisztika terén felhalmozott tudásának, valamint ügyfélbarát megoldásainak köszönheti.

napraforgó kamionon

Az olajos magvak és egyéb gabonák minőségének megállapításához elengedhetetlen, hogy a sík raktárakban és silókban is szakszerű és gondos mintavétel történjen. A Control Union Hungária Kft. teljes országot lefedő szervezetével gyorsan tud reagálni a felmerülő igényekre. A raktári és a rakodás során végzett mintavételezés, helyszíni és laboratóriumi vizsgálatok lefedik a teljes kereskedelmi lánc igényeit eladói és vevői oldalon, bel- vagy külföldön egyaránt.

Vákuumos technológiával 3-tól akár 30 méteres mélységig tudunk mintát venni a tárolt áruból. Ilyen módon a silóban tárolt tételekről is pontos információt lehet szerezni az áru mozgatása nélkül is.

Jól felszerelt, mezőgazdasági termékekre specializált, saját akkreditált laboratóriumunk pontos eredményekkel szolgál rövid időn belül a gabonák és olajos magvak paramétereiről, ezzel is segítve partnereink döntéshozatalát. Rövid határidővel tudjuk kimutatni a toxinokat a terménymintákból.

Arra biztatjuk meglévő és leendő tisztelt Partnereinket, hogy végeztessék el betárolt áruik minősítését, hogy az így kapott eredmények ismeretében tárgyalhassanak a lehetséges vevőkkel.

Keresse irodánkat, és kérjen ajánlatot!

Szerző: Control Union Hungária Kft.
[email protected]
Mobil: +36-30/927-7372 / +36-30/626-9197