fbpx

Varsóban zöldség- és gyümölccsel indul az év: Garden Expo

Írta: Czékus Mihály - 2023 december 21.

Rangos eseménnyel kezdhetik a jövő évet a zöldség- és gyümölcstermesztők, valamint a kertépítők. 2024. február 14-én nyitja meg a kapuit a Warsaw Garden Expo. A Varsói Nemzetközi Kertészeti Vásárra a világ minden részéről érkeznek kiállítók, a legújabb fejlesztéseiket bemutatva.

Warsaw Garden Expo
Ptak Warsaw Expo Lengyelország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb kiállítási és vásárközpontja

A rendezvény lehetővé teszi új üzleti kapcsolatok kialakítását lengyel és más országokból érkező partnerekkel. Ennek kedvez a szervező azon törekvése, hogy a lehető legtöbb nemzetközi nagyvállalattal és diplomáciai képviselettel alakítson ki együttműködést. A több mint 3,1 millió ember által lakott varsói agglomeráció hatalmas fogyasztói potenciálja garantálja a magas részvételi arányt és a jó légkört kiállítók szolgáltatásainak és termékeinek értékesítéséhez. A szakkiállítás február 14. és 16. között látogatható.

Varsó külvárosában található, Ptak Warsaw Expo Lengyelország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb kiállítási és vásárközpontja. Amely 143.000 négyzetméter kiállítótérrel, 6 modern csarnokkal és 500.000 négyzetméter kültéri területtel rendelkezik. A vásárközpont, a különböző rendezvényein, összességében, évente több mint 1,5 millió látogatót és közel 20 000 kiállítót fogad a világ 70 országból.