fbpx

Minden, ami mulcsozó, a TMC CANCELA-tól

Írta: MezőHír-2023/01. lapszám cikke - 2023 január 11. -Hirdetés

A Grapello Kft. egy 100%-ban magyar vállalkozás, és két spanyol gyártócég termékeinek, a TMC CANCELA mulcsozóinak és az Industrias DAVID kertészeti, szőlészeti gépeinek képviseletét látjuk el Magyarországon.

Az ID DAVID szőlő- és gyümölcstermesztőknek kínál ültetvényfenntartó megoldásokat, a TMC CANCELA viszont a teljes agrárvertikumot lefedi eszközeivel – a teljesség igénye nélkül: erdészet, szántó, kommunális célterület és rét-legelő.

Telephelyünk a Sárvár melletti Sótony községben található, ahol termelő- és gépszolgáltató tevékenységet is folytatunk közel 100 ha gyümölcsösben. Kereskedésünk, illetve a farm egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt, ahol az eszközök munka közben is megtekinthetők.

A TMC CANCELA több évtizednyi tapasztalata az erdészeti és szántóföldi mulcsozók gyártásában lehetővé teszi, hogy minden területen profi és modern technológiát nyújtson a termelőknek. A megbízhatóság, az egyedi ügyféligények konfigurálása és kielégítése, a kivételes nyersanyag- és kopóalkatrész-minőség, masszív felépítés teszi minden kontinensen elismertté a TMC CANCELA brandet. Az alábbiakban 3 gépet emelünk ki, hogy ezeket a széles portfólióból bemutassuk.

MPK erdészeti mulcsozó és talajmaró

MPK erdészeti mulcsozó és talajmaró

A TMC CANCELA egyik zászlóshajója az MPK erdészeti mulcsozó és talajmaró (2 az 1-ben) munkaeszköz. Az MPK Hardox® ötvözetből készült, és kétfokozatú, speciálisan tervezett sebességváltójának köszönhetően lehetővé teszi a rotor fordulatszámának egyszerű és hatékony kiválasztását az elvégzendő munkához. Az MPK egy kiváló és hatékony eszköz a mezőgazdasági területek létrehozásához vagy az erdészeti kultúrák regenerálásához, alacsony költségek mellett.

TVM mulcsozó pick-up rendszerrel

TVM mulcsozó pick-up rendszerrel

A TMC Cancela pick-up rendszerű és a gyár által szabadalmaztatott mulcsozó kiválóan alkalmas szőlőbe, gyümölcsösbe és egyéb fás kultúrák (pl. dió, gesztenye stb.) lemetszett maradványainak (Ø 150 mm) mulcsozására. A speciális rotorjának köszönhetően extrém nagy fordulatszámra (háromszor gyorsabb, mint egy hagyományos) képes, ami nagy munkasebességet és hatékonyságot tesz lehetővé. Tökéletesen pozicionált és méretezett felszedőjének (pick-up) köszönhetően egy állandó adagolást kapunk, ami nem fullasztja le a traktort. A gépek jól megtervezettek, kompaktak és jól irányíthatóak.

TJP szárzúzó
TJP szárzúzó

TJP szárzúzó – kukorica, szója, napraforgó stb.

A TJ sorozatot arra tervezték, hogy mindig maximális teljesítményt nyújtson azoknak a gazdálkodónak, akiknek fontos a hatékony és kiváló munka. A TJL-t kifejezetten legelőre, szármaradványok zúzására (kukorica) tervezték, a TJ, TJS, TJG, TJP és TJR pedig inkább búza-, kukorica-, szójabab-, szalma-, napraforgó-, rizs- és gabonatarlóra való munkára alkalmas.

Az itt felsorolt gépek csak egy szűk metszetet jelentenek a termékpalettáról, kommunális célra, rét-legelő fenntartásra, erdészeti pászta készítésére, bozótirtásra, utak, árkok, táblaszegélyek karbantartására egyaránt tudunk elnyűhetetlen eszközöket kínálni. Keressék bizalommal a Grapello Kft.-t a TMC Cancela munkaeszközökért, tájékozódjanak honlapunkon!

Elérhetőségeink:

www.grapello.hu

Gyarmati Bálint
+36 30 474 9284
[email protected]

Farkas Balázs
+36 70 675 4830
[email protected]