fbpx

Nitrogénlombtrágya-akció! 20% kedvezmény december 20-ig!

Írta: - 2021 december 15. -Hirdetés

A Vulcan RapidNS kénes, mikroelemes nitrogénlombtrágya, amellyel sokat tudunk tenni a biztonságosabb termelésért!

 

permetezés
A kénes-nitrogén lombtrágyákkal jelentős mennyiségű ként is tudunk kijuttatni

 

A nitrogént nem lehet elhagyni!

A nitrogén mennyiségét csökkenthetjük, és változtathatjuk a hatóanyag formáját is, de el nem hagyhatjuk. A növényeknek a vegetáció megindulásakor jelentős mennyiségű nitrogénre van szükségük, amit talajon és lombon keresztül is pótolhatunk.

 

Lombon keresztül is működik!

A növények szerencsére lombon keresztül is képesek nagy mennyiségű nitrogént és egyéb tápanyagot hasznosítani. Talajból jelentős mennyiségű tápanyagot fognak továbbra felvenni, de amit csak tudunk, lombon keresztül is pótoljunk. A nitrogénlombtrágyák – így a Vulcan RapidNS – alapja is tiszta karbamid-koncentrátum, amelyben a magas kéntartalmat ammónium-tioszulfáttal érjük el. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 2–3 alkalommal kijuttatott nitrogénlombtrágyával akár 50%-kal is csökkenthetjük a szilárd vagy folyékony nitrogénfejtrágya mennyiségét.

 

traktro, permetezés
A nitrogénlombtrágyákat használjuk több alkalommal, és közepes-nagy dózisban, egészen a szemtelítődés időszakáig!

 

Mikor, milyen mennyiségben?

A nitrogénlombtrágyák alsó dózisa 10 liter/ha, de ennek 2–3-szorosát is kijuttathatjuk alkalmanként. Ha kevés nitrogént használunk, akkor az a javaslat, hogy 3–5 alkalommal keverjünk a permetezővízbe nitrogénlombtrágyát (RapidNS, RapidN21, RapidN-Top), 20–35 liter/ha közötti mennyiségben. Az első kijuttatás már február végén lehetséges, az utolsó pedig a szemtelítődés alkalmával.

 

2 hétig – 20%!

A VulcanAgro Kft. 2021. 12. 06. – 2021. 12. 20. között a RapidNS lombtrágyából Elővásárlási akciót hirdet. Ebben az időszakban akár tartályautós, akár IBC-ben történő vásárlásra kedvező árat biztosítunk. Szállítani azonnal tudunk, de aki szeretné csak lefoglalni – és nálunk tárolni – a lombtrágyáját, biztosítva a tavaszi indulást, azoknak is lehetőséget nyújtunk. Kérdéseikre akár központilag, akár a területileg illetékes kollégák válaszolnak.

 

Szakmai segítség: 06-70-905-5000
Vulcan Rapid NS – VulcanAgro

www.vulcanagro.hu

Vulcan Agro Kft.