fbpx

5 év gyártói garancia minden Kubota motoros gépre!

Írta: Mezőhír - Hirdetés - 2021 július 08.

Számos olyan véleménnyel találkozhatunk, miszerint 2021 egy olyan év lehet, amelyben még a tavalyinál is rosszabbul alakulnak a dolgok. A japán Kubotánál, mezőgazdasági traktoraik tekintetében ezt egészen máshogy szemlélik.

 

Kubota és mezőgazdaság
A Kubota kopó alkatrészeket is befogad a garanciaprogramba (Fotó: Kubota)

 

A gyártók között eddig is egyedülálló volt az 5 év gyári garancia, amit most már a termékpalettáján található összes motoros gépre érvényesített a Kubota márka. A Kubota nem véletlenül vállal ilyen hosszú gyártói garanciát, hiszen termékei megbízhatóságukról ismertek. Egészen 2021-ig termékpalettájáról kizárólag az M szériás, mezőgazdasági traktorokra volt érvényes az igényelhető 5 év teljes körű gyári garancia, ám ez mostantól megváltozik: minden motoros gépre igényelhető lesz az 5 év gyári garancia. Ez a mezőgazdasági traktorokon kívül a kisebb, kompakt szériákat, illetve az ipari és lakossági fűnyírótraktorokat is érinti. Az 5 év teljes körű gyártói garancia egyedülálló a garancia időtartama és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészek tekintetében is.

A Kubota olyan kopó alkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a márka bízik saját termékeinek magas minőségében. A gyártási eljárás során nagyon kevés beszállítóval dolgozik, és ezek felé a beszállítók felé is olyan magas elvárásokat támaszt, hogy tartani tudja a termékeivel szemben elvárt minőséget. Így elmondható, hogy a Kubota által gyártott termékek legalább 95%-a saját gyártás, illetve speciális „KFS” gyártási eljárással és minőség-ellenőrzéssel készülnek.

 

Kubota és mezőgazdaság
A márka bízik saját termékeinek magas minőségében (Fotó: Kubota)

 

Továbbá gyártási kapacitásuk hatalmas, 2018-ban 230 000 db traktor került le a gyártósorról. Így teszik lehetővé, hogy ezeket a magas minőségű termékeket viszonylag jó áron, gazdaságosan tudják biztosítani. A Kubota Care Programmal a gyártó vásárlói 5 évre megszabadulhatnak a traktor javítási költségeitől. Ilyen feltételekkel erőgépet vásárolni egy hosszú távú, kiváló befektetési lehetőség. Ez az egyedülálló garanciaprogram biztosítja, hogy a kiterjesztett gyári garancia időtartama alatt a lehető legjobb szervizellátást kapják az ügyfelek a Kubota termékeire specializálódott szerviztechnikusoknak köszönhetően, beleértve azt is, hogy természetesen csak és kizárólag minőségi Kubota alkatrészeket szerelnek be. További előny, hogy más gyártókkal ellentétben ezt a garanciát a gyártó biztosítja, így nincs szükség harmadik biztosítói félre.

 

Kubota és mezőgazdaság
Eddig is egyedülálló volt az 5 év gyári garancia (Fotó: Kubota)

 

Ez több szempontból is előnyös: egyrészt sokkal gyorsabban történik az ügyintézés, mint azokban az esetekben, ahol egy harmadik fél közreműködésére is szükség van, másrészt pedig a garanciális javítások összege teljes mértékben a gyártóra hárul, tehát a tulajdonosnak nincs önrészfizetési kötelezettsége sem.

Az 5 év gyártói garancia lehetősége egy új termék megvásárlásakor lép életbe.

 

További információ:


http://www.kubota-traktorok.hu/

Szabó Katalin 30/388-4735