fbpx

Agrolution Special: nagyobb zöldségtermés reális áron, egyetlen komplex öntöző műtrágyával!

Írta: MezőHír-2022/12. lapszám cikke - 2022 december 10. -Hirdetés

Kiadásokból kevesebbet, minőségi termésből többet! Az Agrolution Special kiváló vízoldékonyságú komplex öntöző műtrágyáját úgy alkották meg, hogy mindezt megadja szabadföldi és hajtatott zöldségféléknél egyaránt. Egyetlen termékként a tartályban képes tökéletesen lefedni az állományok makro- és mikroelemigényét. Ezzel csökkenti a munkaigényt – a mono műtrágyákkal termésminőségben és hektárköltségekben egyaránt versenyre kelve.

Paprika a fóliaházban, és komplex műtrágya
Egyetlen termékként képes lefedni a makro- és mikroelemigényeket a komplex öntöző műtrágyája

Agrolution komplex öntöző műtrágyák: ideális makro- és mikroelem-tartalom hozzáadott savazószerrel

Az Agrolution Special komplex öntöző műtrágyák eltérő összetétele közül több tartalmaz a fényes, vastag húsú és jól tárolható terméshez nélkülözhetetlen magnézium- és kalciumkiegészítést is. A kiemelkedő hatóanyag-tisztaság tökéletes oldódást garantál, ráadásul a termékekben található Nova PeKacid száraz foszforsavas kiegészítése ezt azonnali savazóhatással erősíti fel. A termékekkel így külön savazószer nélkül előzhető meg a csepegtető csövek eltömődése is.

Csongrád-Csanád megye paprikatermelői kiváló eredményeket értek el az Agrolution Special324 NPK 14-8-22 + 5CaO + 2MgO plusz mikroelemcsomag, valamint az Agrolution Special 313 NPK 14-7-14 + 14CaO plusz mikroelemcsomag-változatokkal.

„Az Agrolution Special öntöző műtrágyával 18–20%-kal több termésem lett. Folyamatosan, egységesen nagy méretű paprikákat tudunk szedni. A teljes 2500 m2-en komplett ICL- technológiát fogunk alkalmazni” – meséli a helyi termelők közül Szakál László.

Az Agrolution Special kiváló választás burgonya, paprika, paradicsom, uborka és káposztafélék termesztéséhez.

Az ideális ICL termékek kiválasztásához keresse az ICL műtrágyagyár magyarországi területi képviselőjét!

Rácz Gábor növényvédelmi szakmérnök, ICL
tel: +36 30 4881479
email: [email protected]