A KWS-nél vetőmagból nincs hiány!

Tisztelt Termelő és Kereskedő Partnereink!

Senki nem gondolta volna, hogy a 2020. évi tavaszi vetési munkálatokat ilyen tényezők fogják befolyásolni, mint a jelenlegi koronavírus-helyzet.

Magam és Kollégáim is rengeteget hallottunk az elmúlt napok, hetek piaci félelmeiről. Lesz-e elég vetőmag? Meg fogom-e időben kapni?, stb.

A KWS Magyarország Kft. nevében tájékoztatom Önöket, hogy minden tervezett és értékesített tavaszi vetőmag rendelkezésünkre áll!

2020. március 31-ig a teljes megrendelt volumen 98-99%-át ki is szállítottuk Partnereink részére, a fennmaradó 1-2% érkezése pedig a napokban várható. Természetesen a fizikai kiszállítások esetleges csúszását akadályozhatták kapacitáshiányok, mind szállítmányozói és mind árufogadói oldalról. Gyakran 1-2 tétel napokat töltött a kamionon, mert a fogadóhelyen nem volt, aki átvegye.

Biztosíthatom Önöket, hogy a KWS – ahogy az a múltban is megszokott volt – rendkívül gyorsan tud reagálni a felmerülő igényekre, hiszen mind a velünk dolgozó szállítócégek, mind saját Kollégáink nagyon gyorsan tudnak intézkedni az áru kiszállításával kapcsolatban.

A még gyorsabb vetőmag-elérhetőséget javítva közel 50 helyszínre (kereskedőpartnereink telephelyeire) helyeztünk ki kukorica- és napraforgó-vetőmagokat jelentős mennyiségben! Így az azonnali igények gyorsan biztosíthatók.

Kérem, keressék Kollégáinkat és Kereskedőpartnereinket!

Mindenkinek egészséget és biztonságot kívánok!

Pallós Mihály ügyvezető, KWS Magyarország Kft.

kukorica kws mezőgazdaság napraforgó szántóföld vetőmag