hatóanyag

A Calciprill® termékcsalád alkalmazása esetén az elvárás a terméseredmények és ezáltal a realizált haszon maximalizálása.
Idén júniusban már a 15. Nemzetközi Repcekongresszust tartották, ezúttal Berlinben.
A Reglone Air a legjobb választás a napraforgó állományszárítására.
Kalászos vetőmag rovarölőszeres csávázására kizárólag a SIGNAL 300 ES használható. A készítményt drótférgek és egyéb talajlakó lárvák ellen fejlesztették ki, könnyen kezelhető emulziós formulációja és remek színe is segít jól használhatóvá tenni.
Időeltolódással jelentkeznek a káros hatások a nem megfelelő növényvédelmi munkáknál.
A termés 80 százaléka veszendőbe mehet – miközben a világ nem képes évente egy új hatóanyagot létrehozni.
II. FMC Növényvédelmi Termelői Konferenciasorozat
Gyommentesség, növényvédelem a napraforgó-termesztésben
A szántóföldi növénytermesztők számára a kora tavasz már sok feladatot tartogat.
2019-ben sem lesz egyszerű dolguk a hazai kukorica- és napraforgó-termesztőknek
Az őszi csapadékhiány a kalászosok lassú kezdeti fejlődését és a bokrosodás elmaradását eredményezte.
Jelen sorok írásakor még joggal bizakodhatunk abban, hogy az idei telünk végre olyan lesz, amilyennek egy télnek lennie kell
A 2019-es szezonra való felkészülés jegyében Siófokon és Szolnokon tartott – a kalászosokra fókuszáló – szakmai rendezvényeket a BASF Hungária Kft.
Bár a méhek gyógykezelésére fejlesztették ki, fipronil-tartalma miatt komoly károkat okozott a Destruktor 3,2% koncentrátum, amit a Nébih azonnal ki is vont a forgalomból.
Napjainkban a nitrogénműtrágyák széles palettája áll a felhasználók rendelkezésére. A helyes termékválasztáshoz azonban ismernünk kell talajadottságainkat, hogy a legmegfelelőbb összetételű és nem utolsósorban kiváló minőségű, kedvező ár/érték arányú készítményt választhassunk.
A világ tíz legveszélyesebb gyomfaja között számon tartott fenyércirok (Sorghum halepense) hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.
A BASF Hungária Kft. Szekszárdon tartotta meg a kalászos-gombaölőszerek jövője elnevezésű rendezvényét, ahol a kalászos betegségekkel kapcsolatos idei aktualitások mellett a cég legújabb lombvédelmi megoldásait mutatta be.
Jézus születése előtt 400 évvel Thukydidész görög történetíró már így írt. „A Földközi-tenger medencéjében élő népek akkor emelkedtek ki a...
A mezőgazdasági termelés elsődleges célja a gazdálkodók szempontjából a nyereség realizálása, vagyis az input és output pozitív mérlege.