Bálaszállítás biztonságosan

A bálákat rakodni egyszerű feladat. A bálák lekötése ellenben időt és energiát, néha nyaktörő mutatványt igényel. A kör- és kockabálák szállítását a Fliegl lekötő spaniferek nélkül oldja meg – a kocsi mindkét oldali nagy kerete biztonságosan rögzíti a rakományt.

A háromtengelyes bálaszállító pótkocsi, a DPW 210 BL Profi garantálja a megbízható és az előírásnak megfelelő rakományrögzítést a közúton. A hidraulika segítségével két nagy felületű bálarögzítő keret jobbról és balról lefelé záródva rögzíti a bálákat. Továbbá a hálóval, vagy ponyvával (opció) lefedett keret megakadályozza, hogy a menetszél miatt szennyeződés, vagy szalma kerüljön az útra. A telepen a DPW 210 BL Probálafogó keretei gyorsan és egyszerűen kinyithatók, így a lerakodás is pár perc alatt elvégezhető.

Az új típusú, BL Profi pótkocsi alapfelszereltségben elöl és hátul bálatámasztó kerettel rendelkezik és 40 km/h-ra vizsgáztatható. A plató hossza 9 700 mm, a megengedett össztömeg 21 tonna. Alapfelszereltség a kétvezetékes légfék és az automata fékerő szabályzó (ALB). A Fliegl szabadalmaztatott rakományrögzítős bálaszállító pótkocsijával a gazdálkodó időt takarít meg.

SZERZŐ:
FL

Ezeket olvasta már?

Összefogással megszületett a zárt áttöltőrendszer
A mezőgazdasági iparág vezetői összefognak, hogy bevezessék a zárt áttöltőrendszert az európai gazdálkodók számára.
Csak a profik tudják majd végigvinni és túlélni!
Negyedszázada a Fliegl kötelékében - Ackermann Tamással, a Fliegl Abda Kft. cégvezetőjével az indulás nehézségeiről és sikereiről, a szakmai alázatról és örömökről beszélgettünk.
Válassza a legmegbízhatóbb futóművet új mezőgazdasági gépéhez!
A BPW évszázados sikerének titka a vevői igények megértése és az innováció.
Keresse a megfelelő vetőgépet, erőgépet, rendsodrót, pótkocsit a tavaszi munkákra a Lakkos Kft. kínálatából
Az általunk forgalmazott Matermacc és Özmean szemenkénti vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik megfizethető vagy akár prémium minőségű gépet szeretnének