Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
Csordultig tele az orosz gabonaraktárak
Nem ismétlődtek meg a rekordhozamok, mégis minden gabonaféléből többet arattak az oroszok, mint az ötéves átlag.
-
Bulgáriában átlag feletti kalászostermésre számítanak
Több mint 1,1 millió hektárról és az ötéves átlagot jóval meghaladó hozamokkal indul a bolgár búzaaratás.
-
Legnagyobbat a növénykondicionálók piaca ugrott 2020-ban
Még nem ez termeli a legtöbb bevételt a gyártóknak, de rohamosan növekszik a forgalma. Egyre többet profitál az ország a növényvédők exportjából is.
-
Használt mezőgazdasági gépek egyre népszerűbbek – okos befektetés a modern termelők számára
A holland Duijndam Machines raktárról szállítja a megbízható, jó ár-érték arányú használt gépeket.
-
Sok lesz a magyar dinnye, de erősebbek a versenytársak is
Bőven jut exportra hazai dinnyéből idén. Sajnos, a versenytársaink sem tétlenkednek.

