Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
A gabonatranzit, a keleti államok és az orosz érdek
Az ügy még a leginkább oroszellenes lengyeleket is elfordította Ukrajna támogatásától.
-
Égig érő kukoricák Lajoskomáromban
Kimagasló kukoricatermést ér el a Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport évtizedek óta. Most mintaként is szolgálnak a gazdáknak.
-
Hat évnyi export után India ismét búzavásárlásra kényszerül
Rizsből fog jutni exportra is, búzából viszont inkább importra lesz szüksége Indiának.
-
A meggy repülőrajta is rövid volt
A szezon kezdeti extrém magas meggyárak néhány hét leforgása alatt beszakadtak.
-
Visszalépés a krízisbiztosításból: 2 hét van rá
Aki csatlakozott, az 3 évig jövedelmi adatot szolgáltat és hozzájárulást fizet. Vagy visszalép most.