Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
Gazdag lesz a két átmeneti év: jönnek a gyorsan elkölthető pénzek!
Pöröghetnek a beruházások, futhatnak a többéves VP-programok.
-
Nem sok a repce, de ígéretes állapotot mutat
A rosszul megválasztott vetésidő most is sok problémát okozott, de a legtöbb szakember elégedett a repce állapotával.
-
Uborkára és dinnyére gyúrtak a spanyolok
A spanyol Almeria jól keres a zöldség-gyümölcs exporttal. A növényházakban nem a paradicsom a legfontosabb kultúra.
-
A szelídgesztenye károsítói
A szelídgesztenye iránti kereslet az 1960-as években kezdett növekedni, ezután kezdődött az üzemi szintű ültetvények telepítése.
-
Támogatás a vándorméhészkedés költségeinek csökkentésére
Nyolcvan méhcsalád felett kérhető a juttatás.
