Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
Vetéshez: józan ötletesség, profi logisztika a Horsch-tól
Jön a mezőgazdaság egyik legfontosabb mozzanata – de jön hozzá a Horsch precíz technikája!
-
Kissé megcsúszott a búzavetéssel Európa keleti fele
Európa keleti fele egy kései időablakban jutott el a búzavetésig.
-
Se napraforgó, se kukorica: csalódtak bennük az ukránok
Az ukrán termelők az országot gyorsan elhagyó termékekben láttak fantáziát.
-
Nettó importőrré válik az 5. legnagyobb áfonyaexportőr
Olyan erős a belső kereslet felfutása, amit az áfonyatermelés csak gyors üzemkoncentrációval tudna lekövetni.
-
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacra
A lengyel takarmánygabonák viszonylagos olcsósága kihat a hazai ajánlatokra is.

