Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
Bizakodó hangulatba kerültek a spanyol dinnyések
Túlkínálatra biztosan nem kell számítani a spanyol dinnyepiacon, és ez már egy jó kiindulási alap.
-
Megint drága a hajófuvar, főként Kínából
A tengeren is messze járunk a Covid előtti áraktól. Ez a mezőgazdasági áruforgalmat is súlyosan érinti.
-
Hoppon marad a holland: berobbant a hagymaimport
Addig emelkedtek az EU-ban a hagymaárak, amíg özönleni nem kezdett az import.
-
Hárompont-függesztésű rakodók
A traktoros homlokrakodóknál is egyszerűbb és könnyebben kezelhető anyagmozgató gépek a hárompontra kapcsolható rakodók.
-
Importtilalom: húsokról és mézről szó sem lehet!
A Bizottság hellyel-közzel elfogadta az öt kelet-európai tagállam importtilalmi terveit.
