fbpx

Márciusban vár a ProWein szeszesital szakkiállítás!

Írta: Sajtóközlemény - 2024 december 12.

„Fedezd fel a holnap ízeit” mottóval és új csarnokelrendezéssel mutatkozik be március 16. és 18. között a ProWein 2025 Düsseldorfban. A szakkiállításon a borok és a szeszes italok teljes világa képviselteti magát.

A ProWein 2025-ben is a nemzetközi bor- és szeszesital ágazat csúcstalálkozója lesz. A kiállítói oldalon több mint 60 nemzet képviselteti magát borokkal és szeszes italokkal. Központi szerepet játszik a rendezvényen a „Business Forum”, ahol magas színvonalú mesterkurzusok és a szakértői előadások széles kínálata is elérhető lesz. A „Discover the Taste of Tomorrow” mottó jegyében most 11 csarnokban fedezhető fel a borok és a szeszesitalok teljes világa. A nagy, európai borterelő nemzetek mellett az Újvilág is bemutatkozik: az USA-t Oregon, Kalifornia és Washington fogja képviselni, Dél-Amerikát pedig Chile, Argentína, Brazília és Uruguay. Óceániát Ausztrália és Új-Zéland, Ázsiát pedig többek között Japán, Korea és Kína képviseli.

A hagyományokhoz híven 2025-ben is több magyar kiállítót üdvözölhetünk a ProWein szakvásáron. A főbejárat melletti, 9. pavilonban kap helyet a Magyar Bormarketing Ügynökség több, mint 300 m2-es közösségi standja. A borászatok mellett 2025-ben is szerveznek mesterkurzusokat és kóstolókat a borágazat nemzetközileg elismert képviselőivel. Évek óta visszatérő egyéni kiállító a Grand Tokaj pincészet és a Heritage Hungarian Wines kereskedői stand több kiváló borászat képviseletében. A ProSpirit pavilonban szintén évek óta biztosít közösségi megjelenést magyar pálinkafőzdéknek a Pálinka Nemzeti Tanács, de visszatérő kiállító itt a Tokaj Spirit is a likőrjeivel. A „same but different” különbemutató keretében pedig a Kunságszesz mutatja be a Mátyás és Pilvax likőröket.

A ProWein honlapján (www.prowein.com) elérhető „Newsflash” rendszeres friss információkkal és hírekkel szolgál.

Magyarországi képviselet:

BD-Expo Kft.
Szabados Katalin
Tel.: +36 1 346 0273; +3630 644 0238
E-Mail: [email protected]

Ezek a cikkek is érdekelhetik a témában:

Borászatoknál vizsgálták a talaj és a bor kapcsolatát
TALAJ és TERROIR: amit a talaj el tud mondani a borról
Hamarosan megváltozhat a bortermelés földrajza