fbpx

Növénymegvilágítás LED-del – Egy pécsi cég sikere

Írta: Szerkesztőség - 2024 április 15.

Március 22. és 24. között zajlott az idei GardenExpo a budapesti Sportarénában, ahol a kertberendezés és kertészkedés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők. A Bright Bloom LED Lights csapata is részt vett a kiállításon. A pécsi cég a legkülönfélébb termesztett kultúrák megvilágítására szakosodott.

LED megvilágítás
Az energiatakarékos, növényspecifikus megvilágítás szakértői (forrás: Pécsi Ledfények Kft.)

A növények takarékos megvilágítására szakosodott, pécsi cég mérnökcsapata a legkülönfélébb kultúrákra rendelkezik megvilágítási technológiákkal a chilipaprikától kezdve a gombán át az eperig. „Három inspiráló napot töltöttünk el az expón, ahol kiválóan sikerült bemutatnunk újításainkat, és kölcsönös előnyökre épülő kapcsolatokat építenünk” – mondta Mezővári Péter, a Pécsi Ledfények Kft. fejlesztő mérnöke.

A standjuk körül folyamatosan nagy volt a forgalom. A látogatók az otthoni felhasználóktól az éttermi projektek tervezőig sokfélék voltak, így a ledek pécsi fejlesztői is sok hasznos tapasztalattal gazdagodtak az igényeket illetően, ezen felül közös fejlesztési ötletek formálódtak, és konkrét megrendelések születtek.

„Eredményesnek éreztük a marketingünket, például a palánták ajándékozását, ami hálás látogatókat eredményezett. Minden nap végére elfáradtunk, de a pozitív visszajelzések és az új kapcsolatok minden fáradtságot megértek” – fogalmaz az ügyvezető, aki szerint a GardenExpo minden várakozásukat felülmúlta. „Csapatunk kiválóan teljesített, és izgatottan várjuk a következő lehetőségeket, hogy újra megmutathassuk, mit hozhatunk a zöld technológiák világába. Köszönjük mindenkinek, aki részese volt ennek a sikernek!”

A Bright Bloom LED Lights Csapata: [email protected]

Ez a cikk is érdekelheti a témában: Klímavezérlés és világítási rendszerek a jövő növénytermesztéséhez