fbpx

Három új taggal bővült a Kukorica Kör Egyesület

Írta: Sándor Ildikó - 2023 március 07.

Új tagokkal bővült a Kukorica Kör Egyesület, az AgroVIR Kft. csapatépítő eseménye adott otthont 2023. március 5-én a belépő nyilatkozatok aláírásának. A kibővült csapat első közös munkája a hazánkban egyedülálló a Kukoricázz Velünk! termelési verseny szervezése lesz, amiben már a frissen csatlakozott Biocont Magyarország Kft és a Magro.hu mezőgazdasági piactér az egyesület tagjaként, az ICL Magyarország pedig pártoló tagként részt is vesz.

A csatlakozási szerződést a Kukorica Kör Egyesület részéről Daoda Zoltán ügyvezető, valamint Németh István, a Magro.hu piactér ügyvezetője, Najat Attila, a Biocont Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Zsigó Gábor, az ICL Magyarország hazai vezetője írta alá.

A Kukorica Kör Egyesület egy fiatal szervezet, Demofarm programjuk az idén már – a tervek szerint – 20-30 gazdaság bevonásával folytatódik. Gazdaságonként a termelés összes költségelemét, talajadatait, a lehullott csapadékmennyiséget, a termelés körülményeit jól leíró információkat gyűjtik be, majd ehhez képest rögzítik a hozamadatokat. A teljes elemzés vége, egyúttal a verseny tétje pedig az értékesítés utáni jövedelem és költség összevetése után maradt jövedelmezőség lesz.

Najat Attila ügyvezető igazgató aláírásával a Biocont Magyarország Kft. is csatlakozott az Egyesülethez

Kukorica Kor Egyesulet
A Magro.hu piactér csatlakozását Németh István ügyvezető írta alá

Kukorica Kor Egyesulet
Az ICL Magyarország Zsigó Gábor aláírásával pártoló tagként csatlakozott a kezdeményezéshez

A Kukorica Kör Egyesület legutóbbi bővüléséről az AGROmashEXPO-n adtunk hírt, nézze meg akkori beszámoló videónkat is!