fbpx

Márciusban újabb információs csomagot kapnak a gazdák

Írta: Barna Ferenc - 2023 február 04.

Nem maradnak a gazdák rendezvény nélkül márciusban sem: a legfontosabb agrárágazatot érintő idei támogatási, szabályozási, finanszírozási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változások szerepelnek az Agrárium 2023 konferencia napirendjén, amelyet Kecskeméten rendez meg a Portfolio Csoport. A tavasz egyik legkiemelkedőbb agrárszakmai eseményének legfontosabb célja, hogy a gyakorlatban is hasznosítható információkkal támogassa az agrárium szereplőinek gazdasági döntéseit.

Konferencia, résztvevők
A mezőgazdaság minden szereplőjét érinti legalább egy téma, ha nem több (fotó: Portfolio Csoport)

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye

Cél, hogy a konferencia bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. A rendezvény napirendjére tűzi azokat a témákat, melyek a legnagyobb változásokat jelentik az agrárgazdasági szereplők számára, illetve prognózisokat nyújt az idénre várható agrárpiaci folyamatokról.

Az esemény egyedülállóan átfogó módon, gyakorlati megközelítésben tekinti át azokat a változásokat, amelyek leginkább befolyásolják a gazdák, az agrárvállalkozások üzleti-gazdasági döntéseit 2023-ban.

Információk első kézből

Az Agrárium 2023 konferencia előadásain és kerekasztal-beszélgetéseire résztvevő szakemberek első kézből nyújtanak tájékoztatást az agráriumban érdekelt vállalkozásoknak. A rendezvény előadói között az államigazgatási, az üzleti-döntéshozói, a pénzügyi és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetői és neves szakértői szerepelnek.

Az esemény az agrárgazdaság minden gazdasági méretű vállalkozásának hasznos információkat nyújthat.

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára 35 százalékos kedvezményt nyújt.

Az Agrárium 2023 konferenciát a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban rendezi meg március 21-én a Portfolio Csoport.

Forrás: Portfolio Csoport