Indul a gyümölcs-zöldségfeldolgozó-képzés

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara óriási sikerként könyveli el a 2019. februárban elindított gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzéseit, melyeket 2020 februárjától újra meghirdetnek a szektorban dolgozók számára.

 

 

A képzés tartalma, jellemzői:

  • gyakorlatorientáltság,
  • oktatóink az iparág elismert szakemberei,
  • munkatársai az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak,
  • tematika részei:
    • technológia, higiénia, élelmiszer-biztonság és műszaki ismeretek,
    • minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés,
    • gazdasági, marketing- és jogi ismeretek,
    • élelmiszer-jelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylapkészítés,
    • adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák.

 

A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300 000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indul: 2020. február 14.

 

Képzési formák:

  • alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma,
  • felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam

Valamennyi, a képzéssel kapcsolatos részletről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a http://gyumolcszoldseg.hu/ oldalon.

 

Képek, videók a jelenlegi képzésekről:

Bármilyen kérdés esetén a címen lehet érdeklődni.

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar élelmiszer gyümölcs gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó képzés