fbpx

Jubileumot ünnepel a Nufarmer Magazin (ingyenesen letölthető PDF)

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 02.

Mostani lapszámunkat a 2018-as növényvédelmi szezonra való visszatekintéssel kezdjük, nemcsak azért, mert számtalan tanulsággal szolgált, hanem azért is, mert a 2019. február közepén végzett szántóföldi szemlék során már látszanak az előző szezonból eredő, az idei szezonban várhatóan komoly kihívásokat jelentő problémák. Ezt követően a nagy szántóföldi kultúrák – kalászosok, kukorica, repce, napraforgó – tavaszi növényvédelme kerül a fókuszba. Szót ejtünk a korai és a rugalmasan, később elvégezhető beavatkozásokról, valamint a virágzásban történő, nagy odafigyelést igénylő permetezésekről is. Számtalan kísérletben vizsgáltuk növényvédő szereink hatékonyságát, többek eredményét, illetve az ezekből levont következtetéseinket és javaslatainkat szintén megosztjuk az olvasóval.

Híreink között beszámolunk az Európai Unió hatóanyag-felülvizsgálatának következtében korlátozásra vagy visszavonásra kerülő növényvédő szereinkről, továbbá egy egyedülálló, fonálférgek elleni csávázószerről, amely nemrég került a Nufarm tulajdonába. A hazai agráriumban dolgozók között már jól ismert eseményben is részt vállaltunk, ugyanis februárban adták át az Év Agrárembere díjakat, és a Növényvédelem kategória támogatója éppen a Nufarm volt.

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

A tavaszi teendők elvégzéséhez és az előttünk álló növényvédelmi szezonhoz jó egészséget, sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Salamon György
ügyvezető

Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu