fbpx

Versatile Panther 400 silózó

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 15.

Halász János, Taksony: – 2013-ban vettem a Panthert, azóta folyamatosan használom. Évi 300 hektáron dolgozom vele, aminek nagy része kukorica, de lucerna és néha cirok termesztésével is foglalkozom.

A gép nagyon jó, masszív és erős, komoly teljesítményre képes, a nagy tömegű kukoricát is szépen, gond nélkül viszi. Jó a fogyasztása, mechanikai problémája sosem volt. Apró elektronikai gondok előfordultak a megvétele utáni időszakban, de a forgalmazó Vektor Holdinggal ezeket gyorsan megoldottuk, nem nekem kellett a szervizes után futkosnom.

A Panther sorfüggetlen KEMPER CHAMPION silózóadaptere nagyon szépen dolgozik, ez a gép teljesítményét legalább 15%-kal növeli, nem beszélve az egyenletes szecskaminőségről.

 

 

Annak idején az ár-érték aránya miatt választottam, és azóta sem csalódtam benne. Emellett ez egy új gép, jobb vele dolgozni, az első perctől ismerni. Kényelmes, könnyen kezelhető, hatékony. Hasonló árban ilyen teljesítménnyel csak használtak jöhettek volna szóba, de azok nem jelentettek igazi alternatívát. Korábban az egyik nagy márka régebbi típusát használtam, elmondhatom: ez egészen más kaliber.

Ha az a kérdés, hogy vennék-e újra, akkor igen, újra ezt választanám. Ha változtathatnék rajta, akkor az elektronikai részekhez hozzányúlnék – például stabilabb kábelfelfüggesztésekkel és jobb csatlakozókkal az apró elektronikai problémák is kiküszöbölhetőek lettek volna. De – ha jól tudom – az új szériákban már ez is megoldódott.

Összefoglalva: a gép ár-érték arányban éppolyan jó, mint teljesítményben. A forgalmazó cégre pedig lehet számítani, korrekt csapat. Csak ajánlani tudom.

szerző: SD