fbpx

Váltson most Trimble robotpilótára beszámításos akció keretén belül!

Írta: Szerkesztőség - 2015 május 04.

Sokszor hangoztattuk, hogy a GPS beruházást egy különálló beruházásként érdemes kezelni speciális terület révén. Az általunk forgalmazott Trimble eszközök nem kötik meg az Ön kezét vegyes erő- és munkagép park esetén sem. A Trimble eszközök márkafüggetlen megoldást kínálnak a precíziós gazdálkodás minden szintjére.

Most viszont továbbléptünk, mert egyedülálló beszámításos akciónk keretén belül Ön most kedvezményesen cserélheti meglévő GPS rendszerét is Trimble robotpilóta rendszerre akár 2 millió forintból is. A beszámításos akcióban Outback, John Deere, Topcon és régebbi Trimble termékek is szerepelnek.

 

 

Milyen robotpilóta rendszert ajánlunk Önnek?

A Trimble rendszert közvetlenül a hidraulika körbe építjük be. A beépítés ebben az esetben utólagos, így bármilyen hidraulikus kormányművel rendelkező erőgépre felkerülhet. Mivel a beavatkozás, közvetlenül a kormányzott keréknél valósul meg, így az eredeti kormányrendszer hibái nem terhelik a végeredmény pontosságát. A gép mozgásából eredő hibák kiküszöbölését egy 3 dimenziós dőlésmérő végzi. Ez figyelembe veszi a dőlést, elfordulást és a bólintást is.

A CFX-750 kezelőfelület jár a rendszerhez, mely színes, magyar nyelvű érintőképernyős felületet tartalmaz. A CFX-750 kezelőfelület nemcsak a sorontartás eszköze lehet, hanem későbbi továbbfejlesztés esetén a munkagép vezérléseket is ezzel tudja majd megvalósítani.

A pontosságról a Trimble Center Point RTX szolgáltatása gondoskodik, mely 3,8 cm-es abszolút pontosságot biztosít. Abszolút pontosság esetén a csatlakozási és a visszatérési pontosság is 3,8 cm, melyet egy maximum 30 perces inicializálás eredményeképpen ér el a beépített két frekvenciás GPS vevő. A korrekció a GLONASS-t is tartalmazza. A korrekciós vételéhez nincsen szükség GSM modemre.

Mi az Agromatic Automatizálási Kft kizárólag mezőgazdasági GPS-kel foglalkozunk, és 7 éve képviseljük a Trimble márkát hazánkban. Amikor minket választ, akkor nem csak professzionális eszközöket kap, hanem elérhetővé válik Önnek az az egyedülálló szakmai háttér is, amely egy kizárólag mezőgazdasági GPS forgalmazással foglalkozó cégtől elvárható. Váltson Trimble robotpilótára most 2015. június 15-ig, és vegye igénybe a beszámításos akció kedvezményeit!

Nagy Bence
Agromatic Automatizálás Kft
+36-20-402-3980