Érték és Minőség Nagydíjat kapott az Agrova Kft.

Örömmel tudatjuk, hogy az Agrova Kft. „A baktériumkészítmények kijuttatásának új dimenziója: Phyller kijuttatószerkezettel és Temposensor Basic vezérlőegységgel” – pályázata elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat.

A Phylazonit Technológián belül a termékek hatékonyságának fontos eszköze a megfelelő kijuttatás- és agrotechnika, amely a technológia szerves részét képezi. Ennek megvalósítására hoztuk létre a Phyller kijuttatószerkezetet, amely erő- vagy munkagépre szerelve adagolja a baktériumot közvetlenül a talajba. Ezt fejlesztettük tovább a Temposensor Basic vezérlőegységgel, amely a munkagép sebességének függvényében, folyamatosan biztosítja a táblán belül az azonos mennyiség kijuttatását. A Phyller és a Temposensor Basic együttesen a jelenkor csúcstechnológiáját képviselve képes a Phylazonit termékcsalád optimális kijuttatását biztosítani, ezáltal hozzájárulva termékeink hatékonyságának növeléséhez, talajaink állapotának javulásához, az energiaigény csökkentéséhez és a környezettudatos gazdálkodáshoz.

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, szeptember 10-én. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését, hozzájárulva ezzel a gyártók piaci munkájához, exporttevékenységük fejlesztéséhez.

Hirdetés

Ezeket olvasta már?

A rendezvény célja, hogy a meghívottak megismerjék az AgIT FIEK projekt kiemelt kutatási területein 2017-2019 között elért eredményeket és a további célkitűzéseket.
Először tudjuk meg, hogy mit nem tudunk – induljon végre az adatalapú gabonatermesztés!
Elérhető a Nufarm friss növényvédelmi kézikönyve
A Nufarm letölthető termékkatalógusa mindazt az információt részletesen tartalmazza, amelyre önnek szüksége lesz 2020-ban a növényvédelmi feladatok összeállításához.
A vezető vállalkozások túlnyomó többsége már most az információkat tartja a legértékesebb erőforrásnak.