fbpx

Idén is várja a magyar látogatókat a SITEVI!

Írta: Barna Ferenc - 2023 szeptember 14.

A szőlő-, bor-, gyümölcs- és olajbogyó-termesztési ágazat vezető nemzetközi szakkiállítása, a SITEVI, 2023. november 28-30., nyitja meg kapuit a Montpellier-i kiállítási központban, Franciaországban.

SITEVI

A világ vezető találkozási pontja az ágazatban dolgozó szakemberek számára

Legyen szó nagy nevekről, történelmi szereplőkről, start-up-okról, borászokról, bortermelőkről, gyümölcstermesztőkről vagy olajbogyó-termelőkről, a SITEVI kihagyhatatlan esemény az ebben az ágazatban tevékenykedők számára. Az összetett gazdasági, társadalmi, éghajlati és környezeti helyzetet tekintve a 2023-as kiállítás minden eddiginél jobb lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy felfedezzék a legújabb innovációkat, betekintést nyerjenek a piaci trendekbe és emellett a szakemberek segítséget kapjanak az előttük álló kihívások leküzdéséhez.

A SITEVI-re már 5 hónappal a megnyitása előtt elkelt minden kiállítói hely. Már most kivételes és történelmi jelentőségű eredményeket tud felmutatni mind az előadások, mind a kiállítók sokszínűsége tekintetében. Az idei SITEVI a közel 200 új kiállítóval valamennyi érintett ágazatból a termékek és a szolgáltatások kibővített választékát kínálja.

SITEVI, 2021
A 2021-es kiállítás pillanatai (fotó: SITEVI)

A kulcsfontosságú ügyfelek természetesen már lefoglalták a helyüket ezen a nagyszabású eseményen kiállítóként:

  • szőlőszüretelő gépek: PELLENC, CNH, BOBARD, ERO…;
  • szőlőtermesztés: KUHN, MASCHIO, ACTISOL, EUROVITI, CLEMENS, VITIBOT, RABAUD;
  • borászat: BUCHER VASLIN, PERA-PELLENC; DELLA TOFFOLA; AMOS; DIEMME; SEGUIN MOREAU; VIVELYS;
  • palackozás és csomagolás: DIAM, GAI, SMURFIT KAPPA; VERALLIA;
  • vontatóberendezések: ANTONIO CARRARO, AGCO, ARGO, CASE, CLAAS, KUBOTA, CNH
  • permetezés: FRANCE PULVÉ, CALVET, CEDMA;
  • mezőgazdasági termékek: BAYER, BELCHIM, BIOLINE, ANGIBAUD, DE SANGOSSE, OVINALP, HAIFA, SYNGENTA, YARA és
  • egyedi gyümölcs és zöldség feldolgozó rendszerek és öntözőberendezések: SORMAF, CALIBREX, MAF, NETAFIM, UNITEC, BRL, RICHEL, DALIVAL.

Ebben az évben 1000 kiállító lesz

Az expo katalógusában 200 új kiállító is lesz. 65-en a borászat és a csomagolás, 63-an a szőlőtermesztés, 17-en a növényegészségügy és 19-en az új technológiák területét képviselik. Az utóbbi különös nyomatékkal lesz jelen olyan kiállítókkal, mint a 285Kelvin, AGRICONOMIE, B&S TECH, FOOD PILOT, SC GROUPE…, a robotika területén pedig olyanokkal, mint: ALLIANS ROBOTICS, DUGUIT TECHNOLOGIES – CHAMPAGEL, EXXACT ROBOTICS, NAÏO TECHNOLOGIES, SABI AGRI, SITIA, VITIBOT, YANMAR, VINEYARD SOLUTIONS.

SITEVI, 2021
A 2021-es kiállítás pillanatai (fotó: SITEVI)

További fontos információk:

Bármilyen a kiállítással kapcsolatos egyéb kérdés és kérés esetén keresse magyarországi képviselőnket – aki a kiállításunk magyarországi népszerűsítési kampányáért felel – az alábbi elérhetőségeken:

Gyulai-Kertesi Edina, kereskedelmi vezető

Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

Email: [email protected]

Telefon: 0036 30 184 22 87

Forrás: SITEVI