fbpx

Sokoldalú repcehibridet keres?

Írta: - 2023 június 29. -Hirdetés

A MANHATTAN a vetéstől a betakarításig kiválóan alkalmazkodik a körülményekhez.

Ajánljuk mindenkinek, aki a legmagasabb termésszinteket célozza meg, de nem csak a legjobb adottságú területeken vagy a legmagasabb technológiai színvonalon termel repcét, és fontos számára a kiemelkedő tápanyag-hasznosítás.

– Széles körű felhasználás

– Alkalmazkodóképesség, kiemelkedő tápanyag-hasznosítás

– Rugalmas termesztéstechnológia a vetéstől az aratásig

A MANHATTAN széleskörűen használható, sokoldalú, középérésű hibrid. Kiválóan alkalmazkodik a különböző időjárási és termőhelyi adottságokhoz, megtartva a magas termésszinteket.

Őszi fejlődése visszafogott, ennek köszönhetően vetésideje rugalmasan megválasztható. Fagytűrése kimagasló, tavaszi fejlődése közepes, a késői tavaszi fagyokkal szemben ellenálló. Jó termésstabilitással rendelkező hibrid.

A MANHATTAN kombinálja a RAPOOL portfóliójában már sztenderdnek számító tarlórépasárgaságvírus-rezisztenciát a kipergés-ellenállósággal és az RLM7-es fómarezisztenciával. Tápanyag-hasznosító képessége a RAPOOL kínálatán belül is az egyik legkiemelkedőbb, a magas technológiai színvonalon kijuttatott tápanyagtöbbletet maximálisan meghálálja. Az időjárási viszonyoktól függően javasolt a hibrid őszi és/vagy tavaszi regulálása. Kipergés-ellenálló tulajdonságának köszönhetően betakarítása deszikkálás nélkül is ütemezhető. Ideális választás azon termelők számára, akik nemcsak a vetést, de a betakarítást is rugalmasan szeretnék időzíteni, elkerülve a munkacsúcsok kialakulását.

Vetőmag-katalógusunk letölthető a képre kattintva vagy a Katalógusok, kiadványok oldalunkról.

Marsai Viktor
termékfejlesztő

Rapool Hungária Kft.