fbpx

Hamarosan megnyitja kapuit a 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Írta: - 2022 december 22. -Hirdetés

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan megnyitja kapuit a 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow, a hazai agrárium legjelentősebb szakkiállítására!

Az AGROmashEXPO 2023-ban ismét az AgrárgépShow-val közösen kerül megrendezésre, így látogatóinkat hatalmas kínálat várja majd a kibővült HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén. A kiállítás tökéletes fórum a mezőgépek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásai, az input anyagok és eszközök gyakorlati megismerésére, a szakma újdonságainak megosztására. 

Műtrágya kiváltási lehetőségek, öntözés technológia, agrárgazdasági aktualitások és számos további ingyenes előadás és szakmai program várható a 41.  AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n, 2023-ban először két színpadon is.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

Az alkalmazás számos előnyt és segítséget biztosít a letöltők számára. Egyszerű regisztrációs felületén néhány lépésben, kedvezményes jegyvásárlást tesz lehetővé. Tervezze meg látogatását előre! A kiállítók névsorával és a pavilontérképek segítségével már előre bejelölheti kedvenc kiállítóit, a helyszínen pedig könnyű tájékozódást biztosít. Az applikáció letölthető iOS és Android mobilkészülékekre egyaránt.

További információk:
www.agromashexpo.hu