fbpx

Remet CNC Technology faaprítók a HABI kínálatában!

Írta: Mezőhír - Hirdetés - 2021 december 08.

A Remet CNC Technology immáron több mint 20 éve áll a vásárlóik rendelkezésére kiváló minőségű és ár-érték arányú faaprítóival.

Széles választékukban megtalálhatóak a legegyszerűbb gallyaprítók és a legprofesszionálisabb, kardánmeghajtású, futószalaggal rendelkező gépek is. A Remet CNC HABI Kft. által forgalmazott faaprítói kardánmeghajtással rendelkeznek, így tökéletesen igazodnak cégünk vásárlóinak igényeihez. Ügyfeleink kérésére azonban be tudunk szerezni dízel- és elektromos meghajtású gépeket is.

 

Remet CNC Habi Kft.
A Remet CNC faaprítót keresse a Habinál!

 

A faaprító gépek acélvázzal és hárompontos felfüggesztéssel vannak ellátva, ezenkívül biztonságos szállításuk egyszerűen biztosított, a rögzítőcsapszögnek köszönhetően. A futószalaggal rendelkező gépek futószalagja összecsukható, ezáltal is megkönnyítve a termék szállítását. Az összes faaprító CE-tanúsítvánnyal rendelkezik. Természetesen biztosítjuk a folyamatos alkatrészellátásukat, és jár hozzájuk magyar, illetve angol nyelvű kézikönyv is. Vásárlóink részére a típusok egy része már készletről is elérhető, de megrendelés esetén néhány napon belül beszerezzük és minden esetben ingyenesen ki is szállítjuk a gépeket!

A teljes kínálatunkat megtekintheti webáruházunkban:

webaruhaz.habi.hu vagy érdeklődjön telefonon: +36-77/426-335, illetve szaküzleteink bármelyikében személyesen!

 

Habi logó