fbpx

Személyre szabott kiállítások az idei Agritechnicán

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 30.

Idén novemberre a járványhelyzet miatt még csak digitális Agritechnicát mernek szervezni, de az is érdekes lesz. Egy okos program a bejelentkező érdeklődési köre alapján alkotja meg a személyre szabott kiállítóteret. Már körvonalazódnak az első élő expók is.

 

agritechnica

Az Agritechnicát a világon mindenütt ágazati érdeklődés kíséri (forrás: agritechnica.com)

 

Élőben először márciusban

Európa átoltottsága csak a jövő évre éri el azt a szintet, hogy egy olyan szintű nemzetközi eseményt, mint az Agritechnica, biztonsággal megrendezhessenek Hannoverben. Az idén novemberre tervezett kiállítás ezért csak jövőre, február 27. és március 5. között lesz látogatható. A kiállítók felkészülése és a program megszervezése csak erre az időpontra szervezhető meg felelősséggel. Jelentkezni máris lehet a kiállítók közé.

 

Digitális forgatag novemberben

A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) azonban már idén novemberben megrendez egy előeseményt, ami szintén érdekes lesz. Egy digitális platform segítségével a látogató saját, „személyre szabott” kiállítását tekintheti meg a virtuális forgatagban. A program a bejelentkezéskor megadott profil és érdeklődési kör alapján egyedi ajánlatokat tesz a látogatónak a megtekintendő kiállítókra, fórumtémákra és rögzítendő kontaktokra.

 

Hívószavak 2022 novemberére

A 2022 novemberére tervezett kiállítás és szakmai eszmecsere hívószava a „zöldhatékonyság” lesz. Olyan témákra fűzik fel a bemutatót, mint a hatékonyabb erőforrásgazdálkodás, ennek érdekében a digitalizáció, az adatfeldolgozás és döntéstámogatás fejlesztése. A robotizáció is elmaradhatatlan része lesz a programnak. Külön figyelmet kapnak az agrárkereskedők, a fejlesztőmérnökök, a start-upok, az erdészetek és a fiatalok.

 

Képgalériánk 2019-ből itt tekinthető meg.

Összeállította: Gönczi Krisztina