fbpx

A DLG-Feldtage 2021 kiállítás elmarad a járvány miatt

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 25.

A következő DLG-Feldtage kiállítást, amely a növénytermesztési szakemberek egyik legismertebb nemzetközi találkozási pontja, 2022. június 14-16-án rendezik meg Mannheimben, Németországban.

 

DLG-Feldtage

 

A pandémia körüli folyamatos bizonytalanság és az esemény megtartására vonatkozó hivatalos jóváhagyás hiánya miatt a 2021-re tervezett DLG-Feldtage kiállítást lemondták. A döntést a szervező DLG (Német Mezőgazdasági Társaság), a DLG szabadtéri kiállítás tanácsadó testülete és a társszervezők közötti megbeszéléseket követően hozták meg. A következő DLG-Feldtage rendezvényre jövőre kerül sor, 2022. június 14-16. között, a németországi Baden-Württembergben, Mannheimben. Idén májustól a DLG digitális platformján mutatja be a kiállítás tervezett programját.

„Nagyon sajnáljuk, hogy a DLG-Feldtage idén nem valósulhat meg az alapos szakmai felkészülés és a szektor erős elkötelezettsége ellenére sem. Tekintettel a járvány általános helyzetét övező folyamatos bizonytalanságra és az esemény megtartására vonatkozó hivatalos jóváhagyás jelenlegi hiányára, a DLG-Feldtage biztonságos megrendezésének feltételei nem teljesülnek. Ennek eredményeként – szorosan együttműködve a tanácsadó testülettel –, valamint kiállítóink és látogatóink érdekében döntöttünk arról, hogy a DLG-Feldtage kiállításra csak a következő évben kerül sor.” – magyarázta Dr. Reinhard Grandke, a DLG vezérigazgatója.

 

DLG-Feldtage

A DLG-Feldtage az egyik legismertebb szabadtéri kiállítás a mezőgazdaságban

 

Technikai program a DLG digitális platformon

Az idei helyzet ellenére a növénytermesztés szakemberei továbbra is hozzáférhetnek a vezető kiállítás technikai programjához. A DLG digitális platformja 2021 májusától rendezvényprogramot kínál az aktuális növénytermesztési témákkal kapcsolatban.

 

A rendezvény hivatalos honlapja.

További rendezvényekről itt olvashat a DLG-szervezésében.