fbpx

Megnyitott az AGROmashEXPO!

Írta: Mezőhír - Hirdetés - 2021 március 02.

A legrangosabb hazai agrár szakkiállítás március 3-án nyitotta meg virtuális kapuit a mezőgazdasági szakemberek előtt, idén ráadásul díjmentes belépéssel!

 

AGROmashEXPO

 

Az elmúlt közel negyven évben már minden hazai mezőgazdász megszokta, hogy az év agrárkiállítási szezonja az AGROmashEXPO-val indul. És habár már itt a március, a munkák pedig már megkezdődtek, nincs ez másképp idén sem. Ugyanakkor mégis kivételes az idei év, és nem csak a későbbi kapunyitás miatt, hanem mert idén nem kell a fővárosba utazni, hogy megtekintsük a hazai mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazóinak legújabb termékeit és szolgáltatásait!

 

Találkozó a virtuális térben

Tekintve, hogy a jelenleg érvényben lévő kormányzati intézkedések nem teszik lehetővé, hogy a szakma legjelentősebb találkozóján személyesen találkozzon többezer ember, így a kiállítás szervezői egy teljesen új megoldáshoz folyamodtak, és a rendezvényt az online térbe költöztették.

Ezzel lehetőséget biztosítanak, hogy a forgalmazók és vásárlók a jelenlegi kihívások ellenére tudjanak találkozni és üzletet kötni, ráadásul mindezt otthonuk kényelméből. Az AGROmashEXPO weboldalán, számítógépről és telefonról is hamarosan elérhető virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, mely a regisztrációt követően többször is díjmentesen látogatható.

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és az élő csevegés funkció kivételével teljeskörűen használható.

 

AGROmashEXPO

 

Tárgyalások, kiállítók

A szakkiállítások egyik legfontosabb erőssége, hogy a látogatóknak egy helyen és egy időben nyílik lehetősége személyes egyeztetésre a kiállítókkal. Nem lesz ez másképp a virtuális AGROmashEXPO-n sem, hiszen a rendezvényen a nyitvatartási időben a kiállítók élő videóbeszélgetésre várják az érdeklődőket. Így március 3-6. között a látogatók többek között olyan vállalatokkal folytathatnak élő csevegéseket, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, KITE, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Väderstad.

 

Virtuális nyitás március 3-án!

 

Programok

A szervezők kiemelt célja, hogy megőrizzék a kiállítás sokszínűségét. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektettek a szakmai programok megvalósítására, így többek között idén is megrendezésre kerül a Szántóföldi Szakmai Nap a GOSZ szervezésében, de előadás zajlik majd az agrárium aktualitásairól az Agrárkamarától, és nem maradt el a Termékfejlesztési díjátadó sem, mely a hivatalos megnyitót követően zajlott.

A programok szintén az online felületen lesznek elérhetők, a rendezvény nyitónapján élőben, de videó formájában később is bármikor visszanézhetők az esemény nyitvatartása alatt.

A díjmentes belépésre jogosító regisztrációért és bővebb információkért látogasson el a www.agromashexpo.hu weboldalra!

Korábbi hír a Mezőhír honlapján.

Hungexpo