fbpx

Szántóföldi Szemlekörökkel indul a február

Írta: Sándor Ildikó - 2021 január 29.

szántóföldi szemlekörök

 

A természet és a mezőgazdaság nincs tekintettel a járványhelyzetre, ezért a szakma három ismert képviselője összefogott, és – a járványügyi szabályok keretei között – valódi gyakorlati bemutatóra hívja ismét a gazdákat.

 

Hol?

Gyakorlatilag országszerte, 9 helyszínen várják az érdeklődőket: Acsád, Keszthely, Martonvásár, Szigetcsép, Dunapataj, Hobol, Kardoskút, Szarvas, Nyíregyháza.

 

Mikor?

2021. február 2-11 között, a részletes program, helyszínekkel, GPS-koordinátákkal, pontos időpontokkal itt elérhető.

 

Miről?

Különböző talajaink nem egyforma lehetőségeket és feladatokat állítanak a termelők elé. A szezon előtt érdemes ezt újra és újra tisztázni. A növényélettanban jártas Pro-feed Kft-től Szabó István szakmérnök, a tápanyaggazdálkodásban tapasztalt Csernozjom Kft-től Vona Márton és Vona Viktória szakértő, az olvasóink által már jól ismert talajbiológiai demokísérletekkel és talajbiológiai készítményekkel rendelkező AGRO.bio Hungary Kft. részéről pedig Daoda Zoltán szakmai igazgató a gyakorlatban tud segíteni ebben a termelőknek.

 

Korlátok nélkül?

A gyakorlati bemutató minden helyszínén a táblákon 10 fős, egymástól 15-20 m távolságra lévő körökben láthatják a bemutatót és előadást a résztvevők. Valódi réti-, csernozjom-, erdő- és homoktalajon, valódi problémákkal, kérdésekkel és azok megválaszolásával.

szántóföldi szemlekörök