fbpx

Új időpontban Magyarország legnagyobb agráripari találkozója

Írta: Mezőhír - Hirdetés - 2020 december 20.

2021. március 3–6. között kerül megrendezésre a 39. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Annak ellenére, hogy a 2020-as év nem volt könnyű a kiállítások és egyéb rendezvények szervezésével foglalkozó cégek, így a Hungexpo számára sem, az AGROmashEXPO szervezői eltökéltek a 2021-es esemény megvalósítását illetően.

 

kiállítás

 

A mezőgazdaságot, mely hazánk egyik legfontosabb ágazata, szerencsés módon kisebb mértékben érintette az egész világot befolyásoló pandémiás helyzet. A szektor által biztosított alapvető élelmiszerek iránt nem csökkent számottevően a kereslet, sőt, jelenleg talán még fontosabb szerep hárul a piaci szereplőkre a biztonságérzet megteremtésében. Az AGROmashEXPO szervezői pedig azt vallják, hogy amíg a szektor megállás nélkül dolgozik, addig a kiállításra is nagy szükség van, hiszen ezen a fórumon történik a munkához szükséges gépek és eszközök beszerzése, a fejlődéshez elengedhetetlen tudás- és tapasztalatmegosztás, és természetesen a kapcsolatépítés és az üzletkötés.

Ezért döntöttek a szervezők a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések bejelentését követően a kiállítás későbbi, biztonságosabbnak ígérkező márciusi időpontban történő megrendezése mellett. Ez biztosítja, hogy az eddig mintegy11 000 négyzetméterre bejelentkezett közel 120 vállalkozás a lehető legkisebb kockázat mellett vonultathassa fel kínálatát az érdeklődő szakembereknek a Hungexpo megújult, illetve újonnan épült pavilonjaiban.

Szintén az egészségügyi kockázatok minimalizálását szolgálja az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyv, mely számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő maszk viseléséig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti. A szabálykönyv részletes tartalma megtalálható awww.agromashexpo.hu weboldalon.

 

kiállítás

 

A sikeres ágazati seregszemle érdekében átalakult a jegyvásárlási rendszer is. A kiállítás weboldalán hamarosan elérhető, regisztrációhoz kötött online jegyek január 31-ig 1 000 forintért lesznek megvásárolhatóak, így a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel válthatják meg belépőjüket.

Az AGROmashEXPO 2021-ben ismét a szakma legnagyobb találkozója lesz, ahol az érdeklődők a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ megújult és újonnan épült pavilonjaiban tekinthetik meg az ágazat átfogó kínálatát, a Termékfejlesztési Díjnak köszönthetően megismerhetik a legújabb fejlesztéseket, és számos szakmai programon és beszélgetésen vehetnek részt.

Bővebb információkért a kiállításról látogasson el a www.agromashexpo.hu weboldalra! A kiállítás online médiapartnere az agroinform.hu, szakmai partnere pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.