fbpx

Megújult kiállítási területen várja a kiállítókat és a látogatókat a Hungexpo Zrt.

Írta: Fodor Mihály - 2020 október 05.

Január 27-30. között rendezik meg az AGROmashEXPO szakkiállítást

 

 

 

2021 januárjában a fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezésre kerül az AGROmashEXPO, Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye.

Magyarországon, a jelenlegi szabályozás értelmében a megfelelő óvintézkedésekkel nincs akadálya az üzleti rendezvények megtartásának. A szakkiállításon való részvétel nem hasonlítható a zenés táncos tömegrendezvényekhez, kisebb kockázatot jelent, mint vásárolni menni vagy tömegközlekedési eszközt használni.

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztetett a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket. A cég számára elsődleges a kiállítók, látogatók, munkatársak egészsége, ezért az EMMI által jóváhagyott Covid kézikönyvben kidolgozott szigorú egészségügyi protokollt léptetik életbe rendezvényeiken.

Meggyőződésük, hogy az üzleti életnek, a gazdaságnak működnie kell, ehhez pedig szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Ehhez kíván platformot nyújtani a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazói és vásárlói számára a január végén megrendezésre kerülő szakvásár, amelyet már a Hungexpo megújult pavilonjaiban rendeznek. Az igényt a kiállításra jól jelzi, hogy eddig több, mint 120 kiállító cég jelentkezett, és folyamatos az érdeklődés.

A MEGFOSZ elnöksége korábban úgy döntött, hogy a fellépő kockázatok miatt 2021-ben nem kívánják megrendezni az AgrárgépShow-t., ami az elmúlt években az AGROmashEXPO sikeres társrendezvénye volt.

 

A Hungexpo Zrt. mindezeket figyelembe véve vár minden, kiállítani, üzletet kötni szándékozó céget, ahogyan a mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, innovációk iránt érdeklődő vásárlókat is a januári AGROmashEXPO szakkiállításra.