fbpx

Egy teljes éven át távol maradhat a John Deere a kiállításoktól

Írta: Szerkesztőség - 2020 szeptember 22.

A jövő év október végéig a John Deere semmilyen európai kereskedelmi kiállításon nem szándékozik részt venni – jelentette be a vállalat a koronavírus okozta válságra hivatkozva. A nemzeti kiállításokon való részvételt a helyi értékesítők döntésére bízza.

 

 

A gépgyártó óriásvállalat idén november 1. és 2021. október 31. között nem vesz részt semmilyen nemzetközi eseményen Európában. Az amerikai cég közleményében kifejtette: nemzetközi utazások helyett a hagyományos és a digitális eszközök keverékét fogja használni az információk ügyfelekhez való eljuttatásához. Hozzátette, hogy az elmúlt hónapok eseményei „mélyen megváltoztatták mindenki munkakörülményeit és életét”, és hogy az emberek egészségének védelme most fontosabb, mint valaha.

„A mezőgazdasági termelők kiváló munkát végeztek a Covid-19 első szakaszában az élelmiszer-ellátás biztosítása érdekében, ezért szeretnénk köszönetünket kifejezni minden partnerünknek” – mondta Denny Docherty, a John Deere egyik értékesítési alelnöke, hozzátéve: „A világjárvány megváltoztatta a világot, a mezőgépipar is nagy változásokon megy keresztül. Ez vonatkozik marketing tevékenységeinkre is.”

2021-ben a vállalatnál a fő hangsúly a működési modell megváltoztatásán lesz, hogy „intelligens gyártó céggé” váljon. Ez szervezeti átalakításokat is követel a 183 éves mezőgépgyártótól, továbbá a marketingszemlélet megváltoztatását, valamint még nagyobb figyelmet akarnak fordítani a precíziós gazdálkodási technológiákra. „Mindazonáltal továbbra is támogatjuk a John Deere-értékesítő partnereinket, ha úgy döntenek, hogy részt vesznek egy helyi mezőgazdasági kiállításon. Feltéve, hogy azon az értékesítők és a partnerek egészsége is biztosítva van.”