fbpx

A falugazdász- irodák is szigorítottak

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 március 19.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tovább szigorította a személyes ügyfélfogadási szabályokat a falugazdász-irodákban rendkívüli ügyfélfogadási időszak alatt.

 

Az elmúlt időszakban a magyar kormány több, a személyek érintkezését korlátozó intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara március 16-tól a személyes ügyfélfogadásban új ügyfélfogadási rendet vezetett be, és ezt további változtatásokkal egészítette ki, hogy tagjai és munkavállalói egészségét megóvja, valamint a kialakult helyzetben is ki tudja szolgálni tagjai igényeit.

Azért, hogy minimálisra csökkentsük a nagyobb létszámú csoportok kialakulásának lehetőségét a falugazdász-irodákban, kérjük tagjainkat, hogy először elektronikus úton, e-mailben, vagy telefonon keresztül keressék az illetékes falugazdászokat. Ekkor a falugazdászok mérlegelik, hogy a továbbiakban szükséges-e személyes ügyintézés vagy az egyéb úton rendezhető-e.

Amennyiben elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, erre kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha előtte e-mailen vagy telefonon, előre időpontot egyeztetett a falugazdászával! (Központi elérhetőségek: [email protected]; Az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható száma: +36 80 900 365; A nyitva tartó irodák napi listája itt érhető el.)

Kérjük tagjainkat, hogy amennyiben személyes ügyintézésre érkeznek, az alábbi szabályokat tartsák be:

  1. Csak egészséges ügyfelek léphetnek a helyiségbe!
  2. Az irodában egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat ahány falugazdász ügyfélfogadást tart!
  3. Amennyiben kísérővel érkezett, kérjük, a kísérő az irodán kívül várakozzon!
  4. A helyiség ajtaját csukják be érkezéskor és távozáskor!
  5. A várakozó ügyfeleket megkérjük, az irodán kívül tartózkodjanak!

 

Köszönjük megértésüket és türelmüket!