fbpx

Vásárolja meg előre, már idén az indító tápanyag-utánpótlási kezeléshez szükséges műtrágyákat! [VIDEÓ]

Írta: Szerkesztőség - 2019 december 11.

Kora tavaszi kezelésekhez ajánljuk az Agroleaf Power magas minőségű, komplex, magas foszforos lombtrágyát.

Erős kezdés még gyengébb állományban is

Megéri beruházni egy vagy két kezelésre elegendő Agroleaf Power lombtrágyába, mert gabonaféléknél és repcénél is szépen helyre lehet vele hozni a gyengébb állományt: még hideg talaj esetén is, az igen korán kijuttatott felszívódó lombtrágyával meg lehet erősíteni, és serkenteni lehet a gyökeresedést.

Az Agroleaf Powert a tiszta, minőségi alapanyagok mellett az M77 kelátcsomag és a DPI stimuláló hatású technológia teszi különlegessé. Aki még nem ismeri, annak is érdemes kipróbálni, mert tartamhatása és különleges kelátcsomagja segítségével jóval erősebbé és ellenállóbbá teszi az állományt.

 

Íme, az előnyök!

Agroleaf Power magas foszforos tavaszi felülkezelés előnyei/haszna:

  • Az Agroleaf Power minden szükséges makro-és mikroelem mellett levélen keresztül nagyon könnyen felvehető és beépülő foszforforrást biztosít.
  • Kalászosoknál tavaszi intenzív bokrosodást eredményez, a gabona több kalászt nevel. A legnagyobb foszforigény a tavaszi indításnál lép fel.
  • A repce indulásánál a lombtrágya serkenti a gyökeresedést is, így a tápanyagfelvétel a hideg talaj ellenére is sokkal jobb lesz, ami több energiát ad a fejlődéshez.
  • Kukoricában korai vetés, illetve hideg talaj esetén megelőzi a lila levelek által jelzett relatív foszforhiányos tüneteket, így nem esik vissza a fejlődés – koraiságot, biztosabb termést eredményez.

 

Termékeinkhez teljes körű szaktanácsadási háttért biztosítunk. Keresse Rácz Gábor magyarországi termékmenedzsert a +3630 4881479 számon!
Bővebb termékinformáció, technológiai leírások: www.agroleaf.hu

Hogyan használja az Agroleaf Powert?

 

Olvasson többet a tavaszi tápanyag-utánpótlásról cikkünkben!