Közel 30 éve a gazdák megbízható partnere

Tovább folytatjuk a modernizációt, melynek köszönhetően 2020-tól új arculattal találkozhatnak a vásárlóink.

A vállalat a múlt évben – részben partnerei igényeire válaszolva – olyan átalakításokba kezdett, melyek által letisztultabb, korszerűbb, az élményvásárlás irányába mutató üzletekbe térhetnek be a vásárlók.

Az arculatváltással a HABI célja, hogy lépést tartva a piaci igények változásaival, továbbra is meghatározó legyen a hazai mezőgazdasági-kereskedelmi piacon. A hosszú távú stratégia részeként a magyar tulajdonú hálózat további üzletnyitásokat tervez, és a meglévő 25 szaküzletét néhány héten belül új arculattal látja el.

2021 a teljes megújulás éve a HABI-nál. A webáruház megújulása mellett hamarosan a honlapunk is új megjelenést kap, és ugyanakkor a szaküzleteink megújítása is elindult, az új arculatnak megfelelően. A hagyományos üzletek mellett múlt évben nyitottuk Baktalórántházán az első önkiszolgáló szaküzletünket és az idei évben, júliusban Tiszakécskén megnyílt a második önkiszolgáló üzlet is. Az üzletek tágasabb eladótérrel rendelkeznek, többféle terméket tudnak ezáltal bemutatni, és olyan termékkörök megtekintésére is nyílik lehetőség, melyek új vásárlói réteget szólítanak meg, és a folyamatos fejlődést biztosítják. Az elmúlt években a komplett munkagépek mellett már számos erőgépmárkához kínálunk alkatrészt, legyen az csapágy, akkumulátor, vezetőülés, kenőanyagok vagy világítástechnikai termékek.

Elsőként a hódmezővásárhelyi, az orosházi és nyíregyházi szaküzletek újultak meg, de bolthálózatunk további szaküzletei is már az új dizájnnal várják eddigi és leendő partnereiket.

A változás szembetűnő, ugyanakkor a megújulás mellett továbbra is megtartjuk azokat az értékeket, melyekhez vásárlóink az elmúlt 30 évben hozzászoktak. Az innovációban hiszünk, és tudjuk, hogy a fejlődés a haladást, a gondolkodást szimbolizálja, ez pedig változásokkal jár. A megújult és figyelemfelhívó HABI-arculattal képesek vagyunk egyszerre utalni a múltra, a jelenben élni, a jövőbe tekinteni, biztosítva ezzel a stabilitást, a lendületet, a kötődést és a felfedezést. Járjon az ország bármely szegletében, megjegyezhető és szerethető, egységes arculattal minden HABI-szaküzlet könnyen megtalálható!

Kollégáink segítőkészséggel, szakmai tapasztalattal, szaküzleteik egyedi igényekkel, ugyanakkor hatalmas áruválasztékkal várják – Nagykanizsától Vásárosnaményig!

HABI üzlet Budapest
Budapest

HABI üzlet Székesfehérvár
Székesfehérvár

HABI üzlet Hódmezővásárhely
Hódmezővásárhely

HABI üzlet Nagykanizsa
Nagykanizsa

HABI üzlet Szekszárd
Szekszárd

 

HABI

agrár arculatváltás gazdák megbízható mezőgazdaság partner traktor webáruház