fbpx

Közel 30 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: Mezőhír.hu - Hirdetés - 2021 szeptember 08.

Tovább folytatjuk a modernizációt, melynek köszönhetően 2020-tól új arculattal találkozhatnak a vásárlóink.

A vállalat a múlt évben – részben partnerei igényeire válaszolva – olyan átalakításokba kezdett, melyek által letisztultabb, korszerűbb, az élményvásárlás irányába mutató üzletekbe térhetnek be a vásárlók.

Az arculatváltással a HABI célja, hogy lépést tartva a piaci igények változásaival, továbbra is meghatározó legyen a hazai mezőgazdasági-kereskedelmi piacon. A hosszú távú stratégia részeként a magyar tulajdonú hálózat további üzletnyitásokat tervez, és a meglévő 25 szaküzletét néhány héten belül új arculattal látja el.

2021 a teljes megújulás éve a HABI-nál. A webáruház megújulása mellett hamarosan a honlapunk is új megjelenést kap, és ugyanakkor a szaküzleteink megújítása is elindult, az új arculatnak megfelelően. A hagyományos üzletek mellett múlt évben nyitottuk Baktalórántházán az első önkiszolgáló szaküzletünket és az idei évben, júliusban Tiszakécskén megnyílt a második önkiszolgáló üzlet is. Az üzletek tágasabb eladótérrel rendelkeznek, többféle terméket tudnak ezáltal bemutatni, és olyan termékkörök megtekintésére is nyílik lehetőség, melyek új vásárlói réteget szólítanak meg, és a folyamatos fejlődést biztosítják. Az elmúlt években a komplett munkagépek mellett már számos erőgépmárkához kínálunk alkatrészt, legyen az csapágy, akkumulátor, vezetőülés, kenőanyagok vagy világítástechnikai termékek.

Elsőként a hódmezővásárhelyi, az orosházi és nyíregyházi szaküzletek újultak meg, de bolthálózatunk további szaküzletei is már az új dizájnnal várják eddigi és leendő partnereiket.

A változás szembetűnő, ugyanakkor a megújulás mellett továbbra is megtartjuk azokat az értékeket, melyekhez vásárlóink az elmúlt 30 évben hozzászoktak. Az innovációban hiszünk, és tudjuk, hogy a fejlődés a haladást, a gondolkodást szimbolizálja, ez pedig változásokkal jár. A megújult és figyelemfelhívó HABI-arculattal képesek vagyunk egyszerre utalni a múltra, a jelenben élni, a jövőbe tekinteni, biztosítva ezzel a stabilitást, a lendületet, a kötődést és a felfedezést. Járjon az ország bármely szegletében, megjegyezhető és szerethető, egységes arculattal minden HABI-szaküzlet könnyen megtalálható!

Kollégáink segítőkészséggel, szakmai tapasztalattal, szaküzleteik egyedi igényekkel, ugyanakkor hatalmas áruválasztékkal várják – Nagykanizsától Vásárosnaményig!

HABI üzlet Budapest
Budapest

HABI üzlet Székesfehérvár
Székesfehérvár

HABI üzlet Hódmezővásárhely
Hódmezővásárhely

HABI üzlet Nagykanizsa
Nagykanizsa

HABI üzlet Szekszárd
Szekszárd

 

HABI