AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Írta: Szerkesztőség - 2019 december 11.

2020. január 22-25.

Januárban várja Önt hazánk legnagyobb agráripari találkozópontja a HUNGEXPO-n! Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

 

 

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGY VÁLTHATÓ A HONLAPON

 

agromashexpo.hu

Kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

 

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először itthon is újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

 

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

 

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

 

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

 

2020-ban is megszervezik Gabonatermesztők Országos Szövetségének napját, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napját, és az Agroinform online portál marketing konferenciáját. A 2019-es sikeren fellelkesülve ismét lesz PREGA AgRobot Show a Fórum színpadon, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit. Mindezeken kívül számos érdekes és informatív kerekasztal beszélgetés is várható az Agrofórum szervezésében és debütál a Magro.hu által szervezett program is.

 

TALÁLKOZZUNK ÚJRA 2020-BAN JANUÁR 22-25 KÖZÖTT!

Bővebb információ és kedvezményes online jegyvásárlás: agromashexpo.hu

 

Kiemelt partner: Online médiapartnerünk:
Együttműködő szakmai partnereink: