fbpx

Fiatal vagy, és gazdálkodsz? Akkor gyere!

Írta: Szerkesztőség - 2019 október 25.

…mert lehetetlen, hogy ez ne érdekeljen: osztatlan földek, hatóanyag-kivonások, permetezőgép-vizsgálat, agrár-kárenyhítés, ipari erdők

Az idei november sem megy le az AGRYA Fiatal Gazda Klubjai nélkül. A szakmai szervezet idén is legfontosabb kérdésekre koncentráltan rendezi meg – elsősorban, de nem kizárólag a 40 év alatti gazdák részére – a gyakorlatias szemléletű elméleti előadásokat.

November 5-7-én (november 5. Tiszadob, Keszthely; november 6. Szegvár, Szekszárd; november 7. Kóny, Kecskemét) az osztatlan, közös tulajdonú földterületekkel kapcsolatos szabályozás és tervek kerülnek terítékre

November 12.-14. (november 12. Tiszadob, Keszthely; november 13. Szegvár, Szekszárd; november 14. Kóny, Kecskemét) a növényvédelem kihívásai szerepelnek a napirenden többek közt a permetezőgépektől a hatóanyagok ügyéig.

November 19.-21. (november 19. Tiszadob, Keszthely; november 20. Szegvár, Szekszárd; november 21. Kóny, Kecskemét) a gazdálkodási kockázatok kezelésén lesz a hangsúly.

Az ingyenes rendezvények regisztrációhoz kötöttek – részletes helyszíninformációk, regisztráció itt: https://agrya.hu/rendezvenyek.

 

CÍMKÉK agrya