Válassza a legmegbízhatóbb futóművet új mezőgazdasági gépéhez!

A BPW évszázados sikerének titka a vevői igények megértése és az innováció

A BPW mezőgazdaságban is kitűnően alkalmazható futóművei és szolgáltatásai számos országban jól ismertek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A BPW-MEGOSZ-PREGA szakmai nap arra is hivatott, hogy a hazai gazdálkodók is felismerjék, hogy a legtöbb mezőgazdasági szállítógép rendelhető BPW futóművel.


Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető
igazgatója

Jövőbe mutató megoldások

A mezőgazdaság gépgyártói számos kihívással szembesülnek: a gazdálkodóknak egyre jobb és hatékonyabb gépekkel kell dolgozniuk a kiszámíthatatlan időjárás miatt, hogy szárazság és megrövidült művelési idő esetén is elvégezhessék a szántóföldi munkákat. Mindebben nagy segítséget nyújtanak az olyan hosszú élettartamú, energiatakarékos gépek és alkatrészek, mint a BPW termékei.


A legtöbb mezőgazdasági szállítógép rendelhető a kiváló minőségű BPW futóművel

Fontos, hogy Magyarországon is minél szélesebb körben váljanak ismertté az innovatív BPW termékek és szolgáltatások – mondta köszöntőjében Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. A BPW évszázados sikerének titka a vásárlói igények megértése és az innováció, aminek köszönhetően a vevői elvárások teljesítése mellett jövőbe mutató megoldásokat is kínál a gyártó.

Válassza a legmegbízhatóbb futóművet a vontatmányához!

A szombathelyi gyárban készült futóművek jelentős része exportra megy. A BPW ezzel az agrártalálkozóval is szeretné felhívni a hazai gazdálkodók figyelmét, hogy vontatmány vásárlásakor a megfelelő futómű kiválasztása is rendkívül fontos. A legtöbb mezőgazdasági szállítógép rendelhető a kiváló minőségű BPW futóművel. Az iparágon belül messze a legmegbízhatóbbak a BPW futóművek: német nyelvterületeken ez közismert, de a világ többi táján, így hazánkban is még kevésbé. A BPW minden olyan eseményen megjelenik, ahol elérheti a gazdálkodókat, hogy a BPW márka hazánkban is minél szélesebb körben váljon ismertté és elismertté.

BPW AGRO Drive – a hidraulikus meghajtású tengely

A 2017-es Agritechnica szakkiállításon debütált a hidraulikus meghajtású BPW AGRO Drive tengely, amit az agrártalálkozón Matók Máté gyártmányfejlesztő, a futómű konstruktőre mutatott be. A BPW AGRO Drive a vontatmányt kedvezőtlen körülmények között is alkalmassá teszi nagy tömegű rakomány szállítására.

A hidraulikus hajtású tengelyek többek között jól alkalmazhatók trágyázási és betakarítási munkákhoz, silótakarmány beszállításához akár lejtős területen nedves és csúszós talajviszonyok között is.

A szakmai napon a BPW termékeit önállóan és gépekbe beépítve is felvonultatta, a termékhez kapcsolódó leggyakoribb szervizelési feladatokat pedig egy show formájában mutatta be. A konferencia részeként a rendezvényre ellátogató gazdálkodók is megismerhették a külföldön alkalmazott, precíziós gazdálkodással szorosan összefüggő innovatív futómű-technológiai megoldásokat, az előadások pedig jövőbe mutató trendeket és intelligens megoldásokat mutattak be. A program egyik fő attrakciója a gyárlátogatás és a BPW Műszaki Képzőközpontjának megtekintése volt.

Az egész napos, rendkívül színvonalas rendezvény bizonyára hozzájárul ahhoz, hogy az innovatív BPW termékek és szolgáltatások hazánkban is olyan népszerűek legyenek, mint már számos országban.

mezőgazdaság PREGA trágyázás