fbpx

Válassza a legmegbízhatóbb futóművet új mezőgazdasági gépéhez!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 május 23.

A BPW évszázados sikerének titka a vevői igények megértése és az innováció

A BPW mezőgazdaságban is kitűnően alkalmazható futóművei és szolgáltatásai számos országban jól ismertek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A BPW-MEGOSZ-PREGA szakmai nap arra is hivatott, hogy a hazai gazdálkodók is felismerjék, hogy a legtöbb mezőgazdasági szállítógép rendelhető BPW futóművel.


Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető
igazgatója

Jövőbe mutató megoldások

A mezőgazdaság gépgyártói számos kihívással szembesülnek: a gazdálkodóknak egyre jobb és hatékonyabb gépekkel kell dolgozniuk a kiszámíthatatlan időjárás miatt, hogy szárazság és megrövidült művelési idő esetén is elvégezhessék a szántóföldi munkákat. Mindebben nagy segítséget nyújtanak az olyan hosszú élettartamú, energiatakarékos gépek és alkatrészek, mint a BPW termékei.


A legtöbb mezőgazdasági szállítógép rendelhető a kiváló minőségű BPW futóművel

Fontos, hogy Magyarországon is minél szélesebb körben váljanak ismertté az innovatív BPW termékek és szolgáltatások – mondta köszöntőjében Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. A BPW évszázados sikerének titka a vásárlói igények megértése és az innováció, aminek köszönhetően a vevői elvárások teljesítése mellett jövőbe mutató megoldásokat is kínál a gyártó.

Válassza a legmegbízhatóbb futóművet a vontatmányához!

A szombathelyi gyárban készült futóművek jelentős része exportra megy. A BPW ezzel az agrártalálkozóval is szeretné felhívni a hazai gazdálkodók figyelmét, hogy vontatmány vásárlásakor a megfelelő futómű kiválasztása is rendkívül fontos. A legtöbb mezőgazdasági szállítógép rendelhető a kiváló minőségű BPW futóművel. Az iparágon belül messze a legmegbízhatóbbak a BPW futóművek: német nyelvterületeken ez közismert, de a világ többi táján, így hazánkban is még kevésbé. A BPW minden olyan eseményen megjelenik, ahol elérheti a gazdálkodókat, hogy a BPW márka hazánkban is minél szélesebb körben váljon ismertté és elismertté.

BPW AGRO Drive – a hidraulikus meghajtású tengely

A 2017-es Agritechnica szakkiállításon debütált a hidraulikus meghajtású BPW AGRO Drive tengely, amit az agrártalálkozón Matók Máté gyártmányfejlesztő, a futómű konstruktőre mutatott be. A BPW AGRO Drive a vontatmányt kedvezőtlen körülmények között is alkalmassá teszi nagy tömegű rakomány szállítására.

A hidraulikus hajtású tengelyek többek között jól alkalmazhatók trágyázási és betakarítási munkákhoz, silótakarmány beszállításához akár lejtős területen nedves és csúszós talajviszonyok között is.

A szakmai napon a BPW termékeit önállóan és gépekbe beépítve is felvonultatta, a termékhez kapcsolódó leggyakoribb szervizelési feladatokat pedig egy show formájában mutatta be. A konferencia részeként a rendezvényre ellátogató gazdálkodók is megismerhették a külföldön alkalmazott, precíziós gazdálkodással szorosan összefüggő innovatív futómű-technológiai megoldásokat, az előadások pedig jövőbe mutató trendeket és intelligens megoldásokat mutattak be. A program egyik fő attrakciója a gyárlátogatás és a BPW Műszaki Képzőközpontjának megtekintése volt.

Az egész napos, rendkívül színvonalas rendezvény bizonyára hozzájárul ahhoz, hogy az innovatív BPW termékek és szolgáltatások hazánkban is olyan népszerűek legyenek, mint már számos országban.