fbpx

A mezőgazdaságban profi szigetelés?

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 21.

A mezőgazdaságban korábban használt szigetelőanyagok mindegyike küszködik valamilyen problémával. A szálas hőszigetelő anyagok hatékonysága idővel romlik, a táblás hőszigetelő anyagokkal való szigetelésnél illesztési problémák adódnak, a lapostetőkön alkalmazott kátrányos szigetelés sokszor beázik, elöregedett.

Többek között ezeket is kiküszöböli a helyszínen szórt ISOPOLY purhabos szigetelés. A technológia nem új, hazánkban 8 éve vagyunk jelen, sok száz referenciával rendelkezünk.

Melyek azok a tulajdonságok, amelyek egyedülállóvá teszik az ISOPOLY szórt purhabot?

 1. Teljesen vízzáró, mindennemű nedvességnek (víz, pára, hó) ellenáll, sosem ázik át, nem penészedik. Ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazható öreg lapostetős épületek esetében.
 2. Szélátfúvásmentes épületet biztosít, a tetőterekben, állattartó épületekben megszűnik a huzat.
 3. Kiváló hőszigetelő tulajdonság. Hagyományos hőszigetelő anyagoknál sokkal kisebb vastagság is elegendő, 3-10 cm a járatos vastagság.
 4. Lépésálló: habár a felület nem teljesen sima, födémre fújva teljes mértékben járható felületet biztosít, aljzatbeton alatt egyben víz- és hőszigetel is.
 5. Toldásmentes, hőhídmentes: a teljes felületen egy homogén réteg képződik, a szigetelendő felületet minden apró repedését, üregét betölti.
 6. Felhordási vastagsága utólagosan is növelhető, így az energia megtakarításából származó „nyereségét” visszaforgatva tovább növelheti a hőszigetelő réteg vastagságát.
 7. Hosszú élettartam azonos teljesítmény mellett: a hab fizikai tulajdonságai nem változnak az idők során, jelentősen megnő épületének piaci értéke.
 8. Kivitelezése gyors, egyszerű, nem igényel körülményes felvonulást, speciális eszközöket és kellékanyagokat, nincsenek rejtett költségek.
 9. Gyakorlatilag minden felületre felhordható, közvetlenül repedt hullámpalára, trapézlemezre, gipszkartonra, nádra, salakra, fára, fémre, betonkoszorúra stb.
 10. A szórt purhabot szinte bárhol használhatja, segítségével szigetelhet lakóházat, irodát, lapostetőt, mezőgazdasági épületet (magtárt, gépszínt, állattartó épületet), tartályt, termálcsövet stb.
 11. Trapézlemezre közvetlenül felszórva megszűnik a páralecsapódás.
 12. A helyszínen történő szórásnak köszönhetően az Ön épületéhez igazodik, a legbonyolultabb tetőszerkezet is szigetelhető.

Ha további információra van szüksége, látogassa meg honlapunkat a www.isopoly.eu oldalon, vagy keresse kapcsolattartó kollégánkat, Borsi Pétert, a +3630/507-7680 számon!