fbpx

Valtra-újdonságok

Írta: Fodor Mihály - 2019 március 22.

A Valtra új szintre vált az A szériával

Az új 16+16R-es powershift sebességváltó négy tartománnyal rendelkezik, tartományonként négy powershift váltást tesz lehetővé. A sebességváltót szántóföldi és egyéb mezőgazdasági munkákhoz optimalizálták (4 és 12 km/h közötti fő munkatartományra). A szuper lassú 32+32R-es opció is elérhető, amely lehetővé teszi, hogy 1400 fordulat/perc mellett 100 m/óránál kisebb legyen a jármű sebessége.

Kényelem és könnyű kezelhetőség

Az A szériás HiTech 4 modellek új szintre emelik a vezető kényelmét. Opcionálisan kérhető a mechanikus fülkerugózás. A rugózás erőssége a Valtra N és a T szériájú traktoraihoz hasonlóan állítható.

A teljesítmény új szintje

Az A104 és az A114 HiTech 4 modelleket négyhengeres AGCO Power AWFC motorok hajtják, amelyek 100110 LE teljesítményűek. A kibocsátást és egyúttal a szolgáltatási költségeket is csökkentve a TIER IV motorok kizárólag SCR utókezelő technológiát alkalmaznak.

Díjnyertes dizájn

Az új HiTech 4 modellek gyártása már megkezdődött. Az első nyilvános bemutatkozásuk 2019. január 8-9-én, az Egyesült Királyságban, a LAMMA show-n történt meg.

Connect, Care and Go! – a Valtra szolgáltatása a gépek üzemidejének maximalizálására

A Valtra Connect igénybevételével az ügyfelek okostelefon vagy számítógép segítségével hozzáférhetnek a gépükkel kapcsolatos információkhoz, ilyen például: az üzemanyagszint, a GPS-koordináták, az ISOBUS-jelek, a gépkezelési oktatóanyagok. A traktor tulajdonosa megoszthatja a gépadatokat a szervizért felelős szakszervizzel is, aki az információt felhasználhatja a traktor karbantartási javaslataihoz vagy a hibahelyzetek diagnosztizálására.


A Valtra Connect igénybevételével az ügyfelek okostelefon vagy számítógép segítségével hozzáférhetnek a gépükkel kapcsolatos információkhoz

A Valtra Connect szolgáltatás az első három évben ingyenes. Ez idő letelte után a szolgáltatás ajánlott kiskereskedelmi ára évi 199 €.

A Valtra negyedik generációs gépei most még okosabbak lettek

Tier 5-kompatibilis

 

Az N, T és S szériás 5 modelleket úgy alakították ki, hogy a füstutókezelő rendszerhez illeszkedjenek. A kilátás a vezetőfülkéből eddig is kiváló volt, de most még tovább javult. Az S széria fülkéibe a beszállás jobb lett, valamint sok új tárolóhely is helyet kapott a fülkében. Az új hátsó lámpával és a kibővített gyári színválasztékkal a traktorok most még mutatósabbak lettek.

Új intelligens gazdálkodási funkciók és testreszabott szolgáltatások


A könnyen használható terminál elérhető az N és T szériájú Active és HiTech modellekhez is

CÍMKÉK ISOBUSkarbantartáspowershiftprecíziós gazdálkodástraktorvaltra