fbpx

Töltse ki Ön is a kérdőíves felmérést a növényvédő szerek használatáról!

Írta: Csomor Zsolt - 2018 december 01.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) partnerszervezetivel közösen végez kérdőíves felmérést a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. A válaszadás önkéntes, a név megadása nélkül történik.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Magyar Növényvédelmi Szövetséggel és a Gabonatermesztők Országos Szövetségével együttműködve felmérést készít a növénytermesztéssel és kertészettel foglalkozó vállalkozások (egyéni gazdaságok és gazdasági szervezetek) körében a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. A kamara független piackutatót (Free Association Research Kft.) kért fel a kérdőív elkészítésére, az adatok begyűjtésére és elemzésére.

A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, s a név megadása nélkül történik. A NAK a válaszokat bizalmasan kezeli, az eredményeket csak összesítve értékeli: nem kapcsolja össze konkrét személlyel vagy vállalkozással, az egyéni válaszokat harmadik fél részére nem adja át, s a válaszadók személyéről sem nyújt információt.

A kérdések azt a személyt érintik, aki a vállalkozás növényvédelemmel kapcsolatos kérdéseiben a leginkább döntéshozónak számít.

Az online kérdőív itt elérhető  el.

Összeállította: Csomor Zsolt