fbpx

Massey Ferguson kombájnakció – minden új MF betakarítógép kamatmentes hitellel érhető el!

Írta: Szerkesztőség - 2015 február 27.

A Massey Ferguson teljes kombájn palettája 176-tól egészen 500 LE teljesítményig 0% kamatteher mellett lehet az Öné! Az MF gépek kiváló minőségűek, számos hazai gazdálkodó tette már le a voksát a piros márka mellett. Az akció vonatkozik minden 5-6-8 ládás és hibrid eszközre egyaránt. Az MF-ek felszerelhetők egyedi PowerFlow szalagos vágóasztallal, valamint akár 3 dobos rendszerrel is. Tekintsük át, hogy melyik kombájn illene legjobban az Ön gazdaságába.

MF 7300 ACTIVA S család – ideális kombájn hazai körülményekre

Az MF középkategóriás ACTIVA S kombájnsorozata a 2015-ös évben prémium kiegészítőket kapott, mellyel első számú választás lehet az 5-6 ládás, 250-300 LE teljesítményű gépet kereső gazdálkodók számára. Az eddigi előnyök megmaradtak, mint például az egyedülálló PowerFlow szalagos vágóasztal, vagy a választható 2 és 3 dobos rendszerek, azonban a vadonatúj, tágas ProLine fülke kimagasló kényelmet garantál.
Az új ACTIVA S kombájnokhoz a Massey Ferguson két különböző cséplőrendszert kínál. A két rendszerben azonos a nagy lendítőnyomatékú, 600 mm átmérőjű (!!) dob illetve a független mellső és hátsó kosárhézag állítás. A nagy lendítőnyomaték és a dobra szerelt ballasztlécek használata lendkerék effektust hoz létre, így a cséplődob meghajtásához kisebb energia szükséges, ezáltal csökken az üzemanyag-fogyasztás és egyenletesebb a cséplés még nagy hozam esetén is.

 

 

A cséplőrendszer esetében a gazdálkodónak választási lehetősége van. Az egyik alternatíva a hagyományos, de nagyon hatékony kétdobos rendszer. Olyan partnereknek azonban, akik nagyobb variálhatóságot és sokoldalúságot szeretnének, az MCS (Multi Crop Separator) egység a legjobb megoldás. Az MCS modul egy további forgó magleválasztó egységet tartalmaz (kvázi egy plusz dobot saját dobkosárral), melynek kosara egyedi tulajdonságai révén felhajtható, amennyiben nincs rá szükség. A harmadik dob kosara lehajtva extra felületet biztosít, ami által többet tudunk egy nap dolgozni – reggel korábban kezdeni, este később végezni. Ha nincs szükség a harmadik kosárra egyszerűen felhajtjuk.

A vadonatúj fülke a nagytestvér BETA kombájnokból származik. A helykínálat jelentősen nőtt az előző ACTIVA S gépekhez képest. A kabin belső hűtődobozzal, légkondicionálóval felszerelt. A kezelésről a színes TechTouch terminál, valamint PowerGrip joystick gondoskodik. Nem is lehetne egyszerűbb és kényelmesebb a munkavégzés.