GPS-es sorvezető-újdonságok és fejlesztési lehetőségek a www.agrogazda.hu kínálatában

Írta: Szerkesztőség - 2013 március 06.

http://www.agrogazda.hu/

A Landasin-Agrogazda Kft. számára kiemelten fontos ügyfeleink visszajelzése. Ennek megfelelően bővítjük sorvezető-termékkínálatunkat, fejlesztjük sorvezető készülékeinket.

Az elmúlt egy évben jelentős erőforrásokat szántunk a saját, LD-Agro márkanevű sorvezető GPS-ek tökéletesítésére. Az igényeknek megfelelően pedig emellett egy minden eddiginél nagyobb, 8 colos kijelzővel rendelkező GPS-es sorvezetőt, a LineGuide 800-at is sikerrel mutattunk be a 2013-as AGROmash kiállításon. A kiállítás másik sikerterméke a Leica automata gépvezérlés volt, amellyel akár 2-3 cm-es pontosság is elérhető.

LineGuide 800 sorvezető

A Landasin-Agrogazda Kft. saját fejlesztésű sorvezetőinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerővel, a jobb láthatóság érdekében. A kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevő biztosítja.

A LineGuide 800 GPS sorvezető nemcsak a virtuális szakaszolás kijelzést tudja, hanem vezérelni is az AgroTronik 10, Bravo 300S RCU, Bravo 180 permetező computereket, így csak egy átalakító kábelre van szükség a teljes vagy részleges automata szakaszoláshoz.

A táblán belül differenciált tápanyag-kijuttatáshoz a LineGuide 800-as sorvezető GPS-be az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetőek! Partnerünk, az Eurofins Agroscience Services Kft. szakemberei elvégzik a szükséges talajminta-vételezést, majd elkészítik a differenciált tápanyag-utánpótlási térképeket. Tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás felé!

Automata szakaszoló LD-Agro típusú sorvezetőkhöz

Mg Navigátor V2, LineGuide 300/800 típusú sorvezetőkkel köthető össze az AS7500-as típusú GPS-alapú automata szakaszolóegység. A GPS-es sorvezetőről érkező GPS jelek segítségével automatikusan képes vezérelni a permetezőgépet, hogy a már kezelt területekre ne jusson újabb permetszer vagy folyékony műtrágya.

Automata kormányzás, 2-3 cm-es RTK-pontosság

A Landasin-Agrogazda Kft. 2013-tól a Leica cég mezőgazdaságigép-vezérlésének kizárólagos forgalmazója. A svájci Leica professzionális sorvezetőivel minden elérhető! Automata szakaszolás, dőlésszög-kompenzáció, flottakövetés, automata kormányzás (univerzális dörzskerekes, vagy előkészített gépeknél hidraulikus), RTK-pontosság FÖMI által biztosított korrekciós jellel vagy akár saját bázisállomással.

Ingyenes LD Agro MAP szoftver

A program valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-készülék (Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide300 és LineGuide800) adatait képes kezelni. Asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról. A táblaadatok megtekinthetőek, különböző statisztikai adatokat is megjelenít, valamint ezekről munkajelentést is készíthet, ami bérmunkák végzésénél lehet hasznos. A LineGuide típusú sorvezetőknél a kijuttatási térképek kezeléséért felelős.

Tolatókamera

Valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-hez rendelhető 1 vagy 2 tolatókamera. A kameraképek és a sorvezető képe között egy kapcsolóval azonnal válthat, így biztosabban tolathat, elkerülheti a baleseteket.

Sorvezetőszoftver-frissítés

A fél évnél idősebb sorvezető készülékekre elérhető egy szoftverfrissítés; az új verzió megjelenítése gyorsabb, illetve néhány új funkcióval is bővült, amelyekkel még tökéletesebb lehet a munkavégzés. Részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

R.A.M. típusú vákuumos tartó

A sorvezető GPS-ekhez ezentúl amerikai gyártmányú, nagy teherbírású vákuumos tartókar is rendelhető, amellyel a kijelzők masszívan rögzíthetők a gépek üvegfelületeire.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett értékesítő kollégáink és felkészült szervizhátterünk minden helyzetre megoldást nyújt Önnek, legyen akár régi, vagy leendő ügyfelünk!

Kocsis Árpád