Agrárin Kft.

Az Agrárin Kft 1995-ben alakult osztrák-magyar vegyes vállalatként. A cég két tulajdonosa azóta is változatlan formában, de egyre növekvő forgalommal képviseltetik cégüket az agrárelektronikai, -informatikai piacon.

A cég székhelye jelenleg Szőlősgyörökben van, egy most épült, modern technológiájú, saját tulajdonú irodában. Kezdetben szoftveradaptációt végzett a társaság. Egy német táblatörzskönyv és sertéstelepi programot fordított és értékesítette. Az azóta eltelt időben a cég piacvezető szerepet tölt be a sertéstelepi szoftverpiacon és az 1998 óta képviselt az osztrák gyártmányú agrometeorológiai állomással is!. Speciális saját gyártású mérlegek és mérőeszközök is a kínálatunk részét képezik.

A METOS agrometeorológiai állomások azóta a hazai agrometeorológiai piacon piacvezető és meghatározó szerepet töltenek be. A készülékek nem csak adatot mérnek, de növényvédelmi és időjárás előrejelzés is tartozik hozzájuk. Az Agrárin Kft egyedi fejlesztése az a speciális weboldal-csoport, ami a készülékek adatait ügyfélspecifikus formában jeleníti meg. Ennek kiegészítése az iPhone alkalmazás is, mely az adatokat már mobilon is elérhetővé teszi.

2012-től az Agrárin Kft 2 új termékcsoport vezérképviseletét látja el. Az AGRETO termékek speciális mezőgazdasági mérlegeket és méréstechnikai eszközöket tartalmaznak. Áthaladó mérleg traktorok számára, 3pont felfüggesztéshez mérleg, illetve különböző teherbírású mérőtalpak, mérlegek szerepelnek a termékpalettán, de ide tartozik a kiváló GFM gabonanedvesség mérő család is.

A MÜLLER ELEKTRONIK német cég termékeinek kizárólagos képviseletét is az Agrárin Kft látja el. Ide nem csak a piac egyik vezető sorvezető készüléke tartozik, hanem ennek összes kiegészítője is, mellyel azonnal isobus terminálként is használhatjuk a berendezést, de az automata kormányzás és a permetező szakaszolás is ennek a cégnek a speciális terméke.

agrarin

100521

=========================================================================================