fbpx

DIECI derékcsuklós-teleszkópos rakodók

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 13.

A Dieci S.r.l. 1962 óta gyárt önjáró betonmixereket és 1983 óta – Európában elsőként – teleszkópos rakodókat. Gépeiket a magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az egyszerű üzemeltetés jellemzi.

 

 

Napjainkban elérték az évi 2 000 db gép gyártását az ipar és a mezőgazdaság számára. A Modenához közel fekvő hatalmas kiterjedésű üzemben folyik a gyártás (vázszerkezet, gémszerkezet) és az összeszerelés. Saját tesztpályával rendelkeznek, amely elengedhetetlen a 21. században a gépfejlesztéshez és a minőségbiztosításhoz.

A teleszkópos rakodók napjainkban, széles felhasználhatóságuk eredményeként – például trágyakezelés, bálarakodás, állattelepi takarmányrakodás, magtári anyagmozgatás, stb. – a mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak.

 

 

A Dieci legújabb fejlesztése egy derékcsuklós, központi teleszkópos homlokrakodó, amely rakodócsaládnak 4 tagja van, és ezek 2-3 t tömeget 4-5 m magasra képesek emelni. Hidrosztatikus hajtásúak, az 50-115 LE teljesítményt pedig Yanmar és Kubota motorok biztosítják. Ez az innovatív ötlet egyesíti a derékcsuklós rakodók kis helyszükségletét, jó terepjáró képességét a teleszkópos rakodók emelési magasságával, így ezek a gépek kiválóan használhatóak például magtári rakodáskor, bálakazlazásnál, vagy éppen nehéz körülmények közötti trágyakezeléskor.

 

 

Egyre inkább a mezőgazdasági gépek felé támasztott követelmény a multifunkcionalitás, aminek a széles adapterskálával felszerelhető Dieci derékcsuklós, központi teleszkópos rakodók kiválóan megfelelnek, továbbá ezek az állattartó telepek és a gabonaraktárak alapgépei lehetnek.

A Verbis Kft. munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.